2016-04-04 09:40:10
Φωτογραφία για Οι καθημερινές προκλήσεις των γυναικών που δεν καταλαβαίνουν οι άντρες...
Οι γυναίκες καθημερινά σχεδόν αντιμετωπίζονται διαφορετικά σε αρκετούς τομείς της ζωής τους και αντιμετωπίζουν αρκετές προκλήσεις που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν. Για παράδειγμα:

-Μισθοί γυναικών:

Είναι σχεδόν κοινό μυστικό πως μια γυναίκα συνήθως αμοίβεται λιγότερο από έναν άντρα και αυτό δεν έχει διορθωθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

-Σπάνια η προαγωγή:

Γιατί να δώσει κάποιος προαγωγή σε μια γυναίκα; Θα θέλει αργότερα να γίνει μάνα και δεν θα προλαβαίνει-Αυτή είναι ίσως η σκέψη για τις γυναίκες που δουλεύουν και παράλληλα θέλουν να κάνουν οικογένεια.

-Παρενόχληση:

Τα ποσοστά παρενόχλησης γυναικών σε εργασία αλλά και έξω είναι μεγάλα.

-Μακιγιάζ:

Όσο ρατσιστικό κι αν ακούγεται, μια γυναίκα για να πάει στη δουλειά της ή να βγει έξω οφείλει να είναι περιποιημένη αλλιώς  δεν παίρνει δουλειά ή δεν της δίνουν σημασία.

-Και μάνα και εργαζόμενη:

Η γυναίκα κάνει περισσότερα πράγματα από έναν άντρα και άρα κουράζεται περισσότερο αφού δουλεύει, καθαρίζει το σπίτι και προσέχει και παιδιά. Μπορεί αυτό να το κάνει εξίσου καλά και ένας άντρας;

-Υγιεινή:

Μια γυναίκα δεν αντέχει στην ταλαιπωρία, δεν μπορεί να μείνει χωρίς ντουζ και σίγουρα πρέπει μαζί της να κουβαλάει πάντα τα γυναικεία είδη υγιεινής για "εκείνες τις μέρες". Οι άντρες παίρνουν το πορτοφόλι και τα κλειδιά τους και εξαφανίζονται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Fiat έχει… Talento
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Fiat έχει… Talento
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ