2016-04-04 13:30:45
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΛΑΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ
Κινητοποίηση έξω από το κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας όπου θα συνεχίζονται οι συνομιλίες της κυβέρνησης με το κουαρτέτο διοργανώνει σήμερα, Δευτέρα, στις 17:00 το απόγευμα η ΑΔΕΔΥ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο στη συγκέντρωση σωματείων, συλλογικοτήτων και κοινωνικών φορέων στο Χίλτον, όπου: «Κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των λαϊκών εισοδημάτων. Εκεί που καταλύονται οι θεσμοί και προλειαίνεται το έδαφος για νέες εργασιακές και ασφαλιστικές ανατροπές σε βάρος των εργαζομένων και των πλατιών λαϊκών στρωμάτων, εκεί έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ενεργητική μας αντίθεση».

Όπως σημειώνει η ΑΔΕΔΥ, η κινητοποίηση θα είναι «η απαρχή της εβδομάδας εναντίωσης της ελληνικής κοινωνίας στην περαιτέρω διάλυση του ιστού της», με επόμενο σταθμό την 24ωρη απεργία την Πέμπτη, 7 Απριλίου και το απεργιακό συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στις 11:00 το πρωί.

Με τη σειρά της, η Λαϊκή Ενότητα καλεί στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας σε συγκέντρωση «έξω από το χώρο που διαμένουν οι υπάλληλοι του κουαρτέτου των δανειστών και όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διαπραγματεύεται μαζί τους τον νέο σφαγιασμό συντάξεων και λαϊκών εισοδημάτων, ώστε να ακουστεί βροντερά το παλλαϊκό σύνθημα: Είστε ανεπιθύμητοι. Δε θα υπογράψετε τη συμφωνία καταδίκης του λαού, της νεολαίας και της χώρας».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ