2016-04-04 19:10:18
Φωτογραφία για Βαρύς ο... πέλεκυς! Αφαίρεση βαθμών για ΑΕΚ και Ατρόμητο
Ηχηρή “καμπάνα” σε ΑΕΚ και Ατρόμητο! Η πειθαρχική επιτροπή της Super League τιμώρησε τις δυο ομάδες για τα επεισόδια στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Περιστέρι!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague τιμώρησε την ΑΕΚ και τον Ατρόμητο με -3 βαθμούς και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και υψηλό πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική!

Μετά από αυτή την τιμωρία -για την οποία λογικά η ΑΕΚ θα ασκήσει έφεση- η Ένωση πέφτει στους 51 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός, ενώ χάνει έναν πόντο στα πλέι οφ αν τελείωνε σήμερα η κανονική διάρκεια (θα έμπαινε με δύο, όσους και το "τριφύλλι").

Το ΟΑΚΑ δεν θα έχει κόσμο στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ θα είναι άδειο και σε μια αγωνιστική στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τους Περιστεριώτες, την τιμωρία των δυο αγώνων κεκλεισμένων των θυρών θα την εκτίσουν με τη νέα σεζόν, αφού δεν έχουν άλλο εντός έδρας παιχνίδι γι αυτή την αγωνιστική περίοδο (εκτός αν αρχίσει ξανά το Κύπελλο).

“Τσουχτερό”, όμως, είναι και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στις δύο ομάδες. Συνολικά, για την ΑΕΚ φτάνει τα 118.750 (τιμωρήθηκε και για άλλες αγωνιστικές), ενώ για τους Περιστεριώτες το ποσό είναι 71.750 και αφορά μόνο τα επεισόδια με τους “κιτρινόμαυρους”.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ