2016-04-05 10:10:32
Φωτογραφία για Οι αλήθειες των γυναικών που οι άντρες τους φεύγουν μακριά...
Υπάρχουν γυναίκες που συχνά - πυκνά βιώνουν έναν μικρό χωρισμό είτε έχουν οικογένεια, είτε όχι. Όταν ο άντρας τους είναι οδηγός, ναυτικός, σύμβουλος κλπ και φεύγει ταξίδια στο εξωτερικό συχνά και λείπει για μέρες, μήνες ή τελοσπάντων για καιρό, βιώνουν κάποια πράγματα που άλλες γυναίκες δεν έχουν φανταστεί.

-Πρέπει να γίνεις ανεξάρτητη: Όταν ο άντρας είναι 2.000 χλμ και βάλε μακριά σε μια άλλη χώρα, δεν σε "παίρνει" να μην ξέρεις να χειριστείς απλές καταστάσεις όπως το να φτιάξεις κάτι στο σπίτι που χάλασε ή να πληρώσεις εσύ λογαριασμούς κλπ.

-Πρέπει να είσαι ήρεμη: Όταν ο άλλος σε πάρει τηλέφωνο δεν πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι καλά, ότι δεν μπορείς γιατί η ηρεμία σου θα τον επηρεάσει όπως και η ανησυχία και το άγχος σου.

-Κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία: Όταν πρόκειται για μια επικίνδυνη δουλειά όπως αυτή του οδηγού και του ναυτικού, δεν ξέρεις ποτέ τι θα συμβεί κι έτσι κάθε χαιρετισμός είναι σημαντικός πριν φύγει...

-Μαθαίνεις να ζεις μόνη: Είναι λες και ζεις μόνη σου όσο λείπει. Έχεις ελεύθερα τα απογεύματα, δεν έχεις κάποιον στο σπίτι, δεν μαγειρεύεις για δυο... Αλλάζει η καθημερινότητα μέχρι να έρθει πίσω.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ