2016-04-05 11:32:13
Φωτογραφία για Ήμουν παρών όταν μετρούσαν τα εκατομμύρια του Μιλόσεβιτς
Με αφορμή τα όσα ανέφερα σε κάποια διάλεξη που έχω κάνει πρόσφατα με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών και σχετικού άρθρου που έχω στείλει σε δεκάδες χιλιάδες λήπτες των άρθρων μου, σε σχέση με το ξέπλυμα του αμύθητου χρήματος του Σλόποταν Μιλόσεβιτς, σας μεταφέρω πιο κάτω σχετική μαρτυρία του κυρίου Γιάννου Σταυριανού καθώς επίσης και σχετικό άρθρο μου με βίντεο που ακολουθεί.

Είναι επιτέλους καιρός να ειπωθούν κάποιες σκληρές αλήθειες για τον ρόλο που έπαιξαν ο πρώην Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος και ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τόσο στο ξέπλυμα των κλεμμένων χρημάτων του Γιουγκοσλαβικού Λαού (12δις) όσο και στο ξέπλυμα των κλεμμένων 50δις του Ρώσικου λαού για να διαφανεί επιτέλους στις τσέπες ποίων κατέληξε αυτό το αμύθητο χρήμα. Τα δύο πιο πάνω  γεγονότα ήσαν η κύρια αφορμή να στοχοποιηθεί από τους ξένους το κυπριακό τραπεζικό σύστημα και η οικονομία με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στα τα σημερινά τραγικά για την Κύπρο και τον Λαό της αποτελέσματα.


Τα τελευταία 15 χρόνια τολμώ και δημοσιοποιώ μέσω του διαδικτύου άρθρα μου, τα οποία διαβάζουν δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες μου, για σκληρές αλήθειες που η πλειοψηφία των πολιτών τις αγνοεί και θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να πετύχω αυτός ο λαός να βγει επιτέλους από την πλάνη του και να αντιληφθεί ποίοι τον κατέστρεψαν. Όπως είχα αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν, οι δύο προαναφερόμενοι προεδρικοί ηγετίσκοι έπρεπε από καιρό να βρίσκονταν στην φυλακή για τον βρώμικο τους ρόλο τόσο στο Χρηματιστηριακό Έγκλημα όσο και στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αλλά παρ’ όλα αυτά ο απίστευτα ανώριμος πολιτικά λαός τους εξέλεξε Προέδρους. Παπαδόπουλος και Αναστασιάδης ήταν οι ηθικοί αυτουργοί ενός ακόμη μεγάλου εγκλήματος, γιατί έπαιξαν βρώμικα παιχνίδια εξουσίας τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να φέρουν στην εξουσία το ανόητο και ανεκδιήγητο ανθρωπάκι που ακούει στο όνομα Δημήτρης Χριστόφιας το οποίο μας έδωσε την χαριστική βολή. Όλα αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα δεν ήρθαν εξωγήινοι και μας τα προκάλεσαν, τα προκάλεσε η δική μας πολιτική ανωριμότητα, γιατί για δεκαετίες τώρα, ανακυκλώνουμε και εναλλάσσουμε στην εξουσία τα 3 μεγάλα και διεφθαρμένα κόμματα του κατεστημένου  ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ.  Όλα τα πιο πάνω  προς γνώσιν και συμμόρφωση στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές του Μάη.

Όμηρος Αλεξάνδρου
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ