2012-05-13 20:17:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει τα πολιτικά φαινόμενα της εποχής
Φυσικά και δεν συμφωνώ με το προφίλ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να μην πω ότι ανατριχιάζω, ακόμη και στην ιδέα, ότι θα έχει παρόμοια ποσοστά σε επόμενη εκλογική αναμέτρηση Όμως, κατανοώ βαθύτατα όλους όσους ψήφισαν και ενδεχομένως θα ξαναψηφίσουν το ακραίο και άκρως επικίνδυνο αυτό κόμμα όταν βλέπω στα διάφορα τηλεοπτικά παράθυρα τους εριστικούς και θρασύτατους εκπροσώπους των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων να επιτίθενται με λύσσα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα στην, βάσει Συντάγματος, προσπάθειά του να σχηματίσει αντιμνημονιακή κυβέρνηση όπως αποφάσισε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του.

Εκεί βέβαια που χάνω τον κάθε έλεγχο είναι όταν ακούω τον κ. Σαμαρά να ζητάει συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζει λαϊκιστή τον κ. Τσίπρα. Ποιος; Ο κ. Σαμαράς του οποίου οι μνημονιακές και αντιμνημονιακές κωλοτούμπες του θα μείνουν στην ελληνική ιστορία ως μνημείο πολιτικής αναξιοπιστίας.


Συνέχισε κ. Σαμαρά να μας τρελαίνεις Και ας συνεχίσουν στην ίδια γραμμή - ενορχηστρωμένα - όλα τα στελέχη των δύο, ευτυχώς πρώην, μεγάλων κομμάτων αλλά και οι φίλοι δημοσιογράφοι τους το πολιτικό παραλήρημα τους εναντίον του κ. Τσίπρα αλλά και εναντίον της βούλησης του συντριπτικά μεγαλύτερου ποσοστού του ελληνικού λαού.

Και τότε, σίγουρα, θα γεννηθούν και άλλα ακραία κόμματα ίσως και πιο ακραία από αυτό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.....

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ