2012-05-13 20:28:03
Φωτογραφία για Είμαστε λωτοφάγοι
Είναι σημαντικό πιστεύω όλοι οι Έλληνες να σταματήσουμε να είμαστε λωτοφάγοι και ξεκινάω από αυτό Το ότι μας οδήγησε σε αυτή την τραγική κατάσταση της εξαθλίωσης μας λίγο πολύ το γνωρίζουμε όλοι ακόμη και αυτοί που είναι οι βολεμένοι του συστήματος εννοώ αυτούς που είναι βολεμένοι και φανατικά προσκείμενοι στο μνημονιακό τους κόμμα αδιαφορώντας ότι γύρο τους ο κόσμος ζει μια εξαθλίωση της ζωής του και της αξιοπρέπειας του πιστεύοντας ότι μπορούν κάποιοι να ευημερήσουν ενώ γύρο τους ο κόσμος όλος καταρρέει.

Πρέπει να θυμόμαστε πως αυτή την έρημη χώρα την κυβέρνησαν τόσα χρόνια δυνάμεις που το μόνο ουσιαστικά είχαν σαν σκοπό ήταν όχι μόνο να χώνουν τα δάχτυλα τους στο μέλι αλά το έτρωγαν όλο μην αφήνοντας ούτε σταγόνα για ανάπτυξη και κοινωνική πρόνοια.

Βλέπω τους δύο συνυπεύθυνους πολιτικούς αρχηγούς της εθνικής μας εξαθλίωσης Σαμαρά Βενιζέλο μην ξεχνώντας τον ΓΑΠ συνεργαζόμενοι με τους λύκους της Ευρώπης και με ψευδείς στοιχεία συμφώνησαν στο να διαλύσουν ένα κράτος να το νανοποιήσουν και τον κόσμο να τον ξεφτιλίσουν.


Ακόμα και τώρα αυτοί οι πολιτικοί μιλάνε σαν εθνικοί σωτήρες ότι αυτοί ξέρουν πως θα σώσουν την χώρα αυτό πέρα από γέλιο και αηδία πρέπει να καταλάβουν ότι φέρουν αποτροπιασμό.

Κύριοι λαμόγια να σας θυμίσω εσείς είσαστε που καταστρέψατε τα ταμεία μας με τα ομόλογα εσείς είσαστε που διαλύσατε το αξιόμαχο των ΕΔ εσείς είστε που αγοράσατε εξοπλισμούς σκάνδαλα, Εσείς είσαστε που ανοίξατε τα σύνορα να μπει μέσα ο κάθε πικραμένος για να τους εκμεταλλευτείτε είτε σαν εργάτες για τα ολυμπιακά σας έργα χάνοντας αρκετοί από αυτούς τις ζωές τους σε ατυχήματα στο βωμό του να φάτε εσείς με χρυσά κουτάλια και να καπηλευτείτε τους ψήφους τους Ελληνοποιώντας τους . Εσείς είσαστε που αφήσατε στο έλεος την Ελληνική παραμεθόριο με τα γνωστά αποτελέσματα. Εσείς δεν διαλύσατε την παιδεία την υγεία? . Εσείς δεν μας κάνατε φούσκα με το χρηματιστήριο?. Εσείς ρε καθήκια δεν κάνατε τους Έλληνες πολίτες κομματικά πελατάκια σας για ένα κομμάτι ψωμί .

Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο για το πώς συμβάλατε και συμβάλετε ενεργά στην καταστροφή του λαού μας αλά ως εδώ.

Μας ρωτήσατε ρε καθάρματα αν θέλαμε το μνημόνιο μας ρωτήσατε για τον τραπεζίτη που μας βάλατε για πρωθυπουργό?

Τώρα έγιναν εκλογές και πήρατε το μήνυμα σας ο κόσμος σας έκανε μικρούς νάνους και θα μικρύνετε και άλλο γιατί αυτή είναι η φυσική σας θέση για τους χειρισμούς σας .

Έγιναν εκλογές είχαμε το γνωστό αποτέλεσμα και τώρα ρε καθάρματα ζητάνε να μπει στον καταστροφικό σας βούρκο και το Σύριζα με το έτσι θέλω τους την πέσατε με όλες τις σκοτεινές δυνάμεις σας τα ΜΜΕ όλα τα μνημονιακά κωλοκάναλα

Αυτοί σας υπηρέτησαν και σας υπηρετούν τόσα χρόνια οι καναλάρχες και οι εκδότες σας υποστήριζαν παίρνοντας κρατικές μίζες από διαφημίσεις και κατασκευαστικά έργα στην πλάτη του Ελληνικού λάου.

Για ποιο ΜΠΑΤΣΟΚ μιλάει ο Μπένι της ρεμούλας των σκανδάλων της προδοσίας τι ξαναδημιουργεί μια νέα of sore ντροπή σου που μόνο και μόνο κύριε Βενιζέλο πιάνεις στο στόμα σου το λαοπλάνο τον Σύριζα και τον Ελληνικό λαό.

Χάσατε είσαστε η παράταξη που σαπίσατε μαζί της μια Ελλάδα.

Δεν μπορείτε να εγγυηθείτε τίποτα αφήστε τα προσκλητήρια γιατί ότι κάνατε έως τώρα τα είδαμε τα αποτελέσματα ξαφνικά μας λέτε πως ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα αλλιώς .

Μια χάρη ζητάμε πάρτε μαζί σας και τον φίλο σας τον Αντωνάκη που τελευταία είναι όλο νάζι έτσι όπως τα λέει ποιος ξέρει γιατί και άντε δρόμο από την χώρα μας πήγαινε στην Ουγκάντα εκεί ίσως σας πιστέψουν.

Ο λαός μίλησε δεν σας θέλει με το ζόρι γάμος δεν γίνεται

Το ίδιο κάνανε τα κανάλια σας και με την Χ.Α και τα καταφέρατε έπεσαι το ποσοστό τους για να πάρει ψήφους η ΝΔ και το ΜΠΑΤΣΟΚ

Ο Σύριζα δέχεται τόνους λάσπης από τους μέτρ του είδους αυτή την δουλειά την έχετε σπουδάσει τόσα χρόνια τώρα.

Αν σας έχει μείνει τσίπα που μάλλον δεν σας έχει μείνει περάστε πρώτα να ζητήσετε συχώρεση από τους τάφους των Ελλήνων που δολοφονήσατε με την πολιτική σας

Και άντε μου στο διάβολο βοηθήστε μας έστω και έτσι να ξεβρομίσουμε από εσάς και τις πολιτικές σας.

Το γνωρίζεται ότι τελειώσατε και θέλετε σώνει και ντε να κάνετε κυβέρνηση Εθνικής προδοσίας με την συμμετοχή του Σύριζα.

Υπογράψατε ρε ξεφτίλες με το αίμα του Ελληνικού λαού και ζητάτε και τα ρέστα

Παραχωρήσατε την Εθνική μας κυριαρχία και αυτό είναι προδοσία με λαμόγια και προδότες δεν έπρεπε να μιλάει ολόκληρος ο Ελληνικός λαός σταματήστε να ζητάτε την ψήφο τους σταματήστε να θέλετε να μας κάνετε συνένοχους για κάτι που το κάνατε ερήμην μας

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ