2016-04-07 10:30:33
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΡΑΡΩ!
Χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει ήταν ο Τζίμι Ντουρμάζ, και όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA το... αισθανόταν!

Επίσης μίλησε και για τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι η ομάδα προετοιμάζεται σαν να πρόκειται να γίνουν οι αγώνες κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού μέσου:

Το σχόλιο του για το ματς: 

«Πολλοί ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι πολύ καλοί ικανοί να παίζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι δεν είναι πολύ εύκολο για τον προπονητή όμως γνωρίζουμε ότι είναι εκείνος ο οποίος πρέπει να επιλέγει. Επιλέγει τη μία φορά μία ενδεκάδα, επιλέγει την άλλη φορά μία άλλη ενδεκάδα, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι όλες αυτές οι ενδεκάδες να αποδίδουν καλά».

Το γκολ με φάουλ που πέτυχε:

 «Είχα καλό προαίσθημα όταν αποφάσισα να το εκτελέσω. Είδα τον τερματοφύλακα ο οποίος έκανε ένα βήμα προς την κατεύθυνση την οποία θεωρητικά θα κάλυπτε. Αποφάσισα να το σουτάρω εκεί που το σούταρα και ήταν καλή εκτέλεση καθώς μπήκε γκολ».


Τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν τελικά ολοκληρωθεί το Κύπελλο Ελλάδος: 

«Εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι. Πάντα δουλεύουμε και εργαζόμαστε έχοντας στο μυαλό μας ότι τα παιχνίδια θα γίνουν και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Έτσι προετοιμαζόμαστε. Από εκεί και πέρα όποια και αν είναι η απόφαση εμείς θα τη διαχειριστούμε αναλόγως, αλλά εμείς κάνουμε πάντα τη δουλειά μας σαν να θεωρούμε ότι οι αγώνες θα γίνουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ