2016-04-07 20:44:15
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Απολαυστικός Νίκος Αλέφανος στο SportDog για το Ηρακλής-Ολυμπιακός και το Τσάμπιονς Λιγκ! Τι μεταγραφές πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και τι λέει για Βέλλιο, Μήτρογλου;

Αναλυτικά όσα έγραφε ο Αλέφαντος στη στήλη του στο «sportdog.gr»:

Ο Ολυμπιακός είναι κλάσεις ανώτερος από αυτές τις ομάδες όπως ο Ηρακλής, μπήκε μέσα άνετα και πήρε το ματς. Αδιάφορος ξεδιάφορος, αυτές οι ομάδες εδώ πέρα ούτε να τον ταρακουνήσουν δεν μπορούνε. Και μας πρήζουν με εγκληματικές οργανώσεις και άλλα τέτοια. Μπάλα δεν βλέπετε να δείτε τη διαφορά που υπάρχει;

Έκανε το γκολ ο Ντουρμάζ από το φάουλ, έκανε και την ενέργεια ο Φορτούνης δίνοντας τη σέντρα στο κεφάλι του Ιντέγε πάρ΄το βάλ΄το, και από μπάλα ήταν καλός ο Ολυμπιακός, ευχάριστος.

Όμως το να παίζει έξω δεξιά ο Φουστέρ είναι πρόβλημα, χάνεις μια πλευροκόπηση έτσι. Είναι αργός, δεν μπορεί να παίξει στα άκρα, αναγκάζεται να ανεβαίνει πολύ ο Σαλίνο και άμα παίζεις με καλή ομάδα θα έχει πρόβλημα στα νώτα του ο Σαλίνο. Αλλιώς θα πηγαίνεις μονόπαντος μπροστά, θα χάνεις μία πλευρά.


Ο Ερνάνι ανεβαίνει, είναι ντριμπλέρ, έχει φόντα, είναι κλασικό εξτρέμ, πρέπει να σταματήσει όμως κάποιες φορές να παριστάνει τον Πελέ. Πρέπει και να βρει σταθερότητα.

Ο Ολυμπιακός με τρεις κινήσεις μπορεί να γίνει τούρμπο. Τρεις κινήσεις. Να ανεβάσει την ταχύτητά του στον άξονα έτσι. Σε όλες τις άλλες θέσεις είναι εντάξει. Και γρήγορα πλάγια μπακ έχει, και παικταρά Φορτούνη έχει, και καλά εξτρέμ μπορεί να έχει, και τερματοφύλακες πολύ καλούς έχει. Πονάει σε τρεις θέσεις που είναι και οι τρεις στον άξονα.

Στον άξονα να βρει τρεις παικταράδες γρήγορους να τον μεταμορφώσουν. Στόπερ γρήγορο, αμυντικό χαφ γρήγορο και σέντερ φορ γρήγορο που να ξέρει μπάλα. Μαζί με τον εκπληκτικό Φορτούνη θα δείτε άλλο Ολυμπιακό με τέτοιο άξονα.

Σήμερα με ψιλοαπογοήτευσε ο Βέλλιος.

Η Ατλέτικο του Σιμεόνε είναι ομαδάρα, αν δεν έμενε με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο, όχι απλώς δεν θα κέρδιζε η Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε καν θα ισοφάριζε. Εκπληκτικός ο τρόπος που παίζει ο Σιμεόνε το 4-4-2, πολύ κοντά οι γραμμές, εκπληκτικές οι αλληλοκαλύψεις, εκπληκτικά βγαίνουν στην κόντρα. Με καλά στόπερ, με ανεβασμένο τον Τόρες που τον αναγέννησε ο Σιμεόνε, όμως εδώ έγινε έγκλημα.

Το έγκλημα έγινε από τον Τόρες. Σαν ατζαμής, σαν παλαιστής με προβιά. Ενώ παίζεις καλά ρε άνθρωπε, ενώ βάζεις και το γκολ, είσαι 0-1 μέσα στην Μπαρτσελόνα, τους παίζετε περίφημα, πας και κάνεις δύο απανωτά μαρκαρίσματα στο κέντρο του γηπέδου, γελοία μαρκαρίσματα, για κίτρινη κάρτα το καθένα, δικαίως σε απέβαλε ο διαιτητής. Δικαιότατα.

Γιατί πας και κάνεις αυτά τα φάουλ εκεί πέρα; Δύο τράκους χωρίς λόγο πήγε κι έκανε και βγήκε έξω μόνος του! Απαράδεκτα πράγματα. Ανέβηκε έτσι η Μπαρτσελόνα και πίεσε, δεν μπορείς να αντέξεις με 10 παίκτες από το α΄ ημίχρονο μέσα στο Καμπ Νου. Το γύρισε το ματς με δύο γκολ του Σουάρες, 2-1.

Μόνο ο Σουάρες είναι μούτρο, αυτός σκοράρει εύκολα, ο Μέσι είναι πεσμένος και τον Νεϊμάρ ψάνεις να τον βρεις.

Στη ρεβάνς θα γίνει σφαγή, όποιος κάνει προγνωστικά είναι λάθος. Πολύ ανοικτή η ρεβάνς, μπορούν να γίνουν όλα. Θα πέσουν κορμιά.

Στο άλλο ματς η Μπάγερν ήταν πλήρης απογοήτευση. Έκανε το γκολ ο Βιδάλ στο δεύτερο λεπτό και ισορρόπησε μετά το ματς. Δεν βλεπόταν η Μπάγερν. Έχασε ευκαιρίες η Μπενφίκα να ισοφαρίσει.

Ο Μήτρογλου δεν μου άρεσε, βαρύς, αργός, περιπατητής, δικαίως τον έβγαλε.

Ο Ρόμπεν είναι απώλεια, ο Ριμπερί δεν είναι αυτός που ήταν, ο Λεβαντόφσκι δεν βλεπόταν, το ίδιο και ο Μίλερ.

Εδώ δίνω λίγο προβάδισμα στην Μπάγερν αλλά είναι αμφίρροπη η ρεβάνς. Εγώ δεν τρελαινόμουν με την Μπάγερν ακόμα και τον καιρό που την υμνούσαν όλοι. Δεν τρελαίνομαι με τον Γκουαρντιόλα.

Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, δεν μπορούμε να έχουμε τα σημερινά ματς, δεν μας παίρνει η ώρα. Η στήλη πρέπει να δημοσιευτεί άμεσα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ