2016-04-08 10:58:07
Φωτογραφία για Λάρισα: «Κυνηγοί» χαλκού χτύπησαν δύο αντλιοστάσια
Εξαρθρώθηκε η σπείρα «κυνηγών» χαλκού που λεηλατούσε αντλιοστάσια στην... ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα, μετά από δύο επιδρομές που έκαναν τα τέσσερα μέλη της. Πριν συλληφθούν μια γυναίκα και ένας άνδρας, είχαν προλάβει να πουλήσουν τη λεία τους σε κλεπταποδόχο!

Οι τέσσερις Έλληνες πήγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο αντλιοστάσιο ενός 38χρονου, το διέρρηξαν και ξήλωσαν καλώδια χαλκού δέκα μέτρων, προκαλώντας σημαντικές φθορές ύψους 1.500 ευρώ. Αμέσως μετά, επιχείρησαν να κάνουν το ίδιο και στο αντλιοστάσιο ενός 32χρονου, αλλά τους πήρε είδηση και αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν- κακώς! Όμως, ο ιδιοκτήτης συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους και τον έδωσε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος.

Μετά από έρευνες, εντοπίστηκαν η 31χρονη γυναίκα και ένας 20χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες για κλοπή, απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών. Οι ίδιες κατηγορίες βαρύνουν τους δυο συνεργούς τους ηλικίας 39 και 25 χρόνων, οι οποίοι πρόλαβαν να πουλήσουν τον κλεμμένο χαλκό σε έναν 39χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ