2016-04-08 13:17:14
Φωτογραφία για ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ
Γ. Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερος Πρωθυπουργός με φαρδιά πλατιά υπογραφή για τον ΟΛΠ

Κίνηση που θα καταστήσει τον δρόμο του Μεταξιού συντομότερο, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την υπογραφή της συμφωνίας του ΤΑΙΠΕΔ με την Cosco, για τον ΟΛΠ. Η Ελλάδα εισέρχεται σε μια νέα φάση, όπου η έμφαση δίνεται στην ανασυγκρότηση και την ανάκαμψη της οικονομίας, είπε ο κ. Τσίπρας και σημείωσε ότι η επένδυση αυτή θα αποτελέσει αφετηρία για την προσέλκυση και άλλων επενδύσεων.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε, επίσης, ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση των εργασιακών σχέσεων και της προστασίας του περιβάλλοντος. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ομίλου της Cosco, Xu Lirong, ανέφερε ότι ο όμιλος αποδίδει μεγάλη σημασία στην τιμή που έκανε η κυβέρνηση, ορίζοντας η υπογραφή της συμφωνίας να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γ. Κουμουτσάκος: Νεοφιλελεύθερος Πρωθυπουργός 


με φαρδιά πλατιά υπογραφή για τον ΟΛΠ

Νεοφιλελεύθερο χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη σημερινή υπογραφή παραχώρησης του λιμανιού του Πειραιά στην Cosco. «Ο κ. Τσίπρας βάζει την υπογραφή του σε πολιτικές που χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερες. Ο νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και υπενθύμισε πως έχει προηγηθεί η παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων. «Καλοσωρίζουμε την καθυστερημένη προσχώρηση στην πραγματικότητα», συνέχισε ο κ. Κουμουτσάκος σε σκωπτικό τόνο. 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ