2016-04-08 13:40:19
Φωτογραφία για Αυτά είναι τα λάθη που κάνουμε στην μπουγάδα μας
Δεν υπονοούμε ότι δεν είσαι καλή νοικοκυρά αλλά να, υπάρχουν κάποια μυστικά που... και μεις από τις πιο έμπειρες τα μάθαμε, μη νομίζεις. Για παράδειγμα, το πλύσιμο των ρούχων. Έχει και αυτό τα μικρά του πολύτιμα μυστικά και τα μεγάλα λάθη του Ουκ εν τω πολύ...Αν νομίζεις ότι βάζοντας τόνους σκόνης πλυντηρίου, τα ρούχα σου θα αστράψουν όπως αυτά των διαφημίσεων, ξεγελιέσαι. Μείωσε τη δόση που βάζεις ή επίλεξε τις ταμπλέτες που έχουν βγει τώρα που περιέχουν ό,τι χρειάζεται, και απορρυπαντικό και μαλακτικό μαζί.

Παραγεμίζεις το πλυντήριο για να τα χωρέσει όλα. Μην τύχει και μείνει κανένα σορτσάκι απ' έξω. Έτσι όμως κινδυνεύεις να μείνεις από... πλυντήριο αφού μπορεί να χαλάσει ο ιμάντας. Δεν ξέρεις τι είναι, πάντως δεν θέλεις να χαλάσει και να μπεις σε έξοδα στα καλά καθούμενα.

Να ξεκουμπώνεις τα πουκάμισα και να ανεβάζεις τα φερμουάρ στα παντελόνια. Έτσι θα διατηρήσουν τη φόρμα τους περισσότερο.

Βάζεις τις κάλτσες χύμα στον κάδο και μετά αναρωτιέσαι πού χάθηκαν! Κλασικό. Πάρε αυτές τις ειδικές θηκούλες πλύσης για εσώρουχα και κάλτσες και στο υπόσχομαι, δεν θα χάσεις καμία πια. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ