2016-04-08 16:55:43
Φωτογραφία για Ήρθε… ο ατμοποιητής Aspire Cleito. Ανακαλύψτε τον! [video]
Είναι νέος, ωραίος και έχει γίνει το talk of the month ανάμεσα στους ατμιστές. Ο λόγος για τον  νέο ατμοποιητή της Aspire που ακούει στο όνομα Cleito και υπόσχεται θεϊκή απόλαυση σε πολύ προσιτή τιμή!

Η αγαπημένη μας Κατερίνα, οικοδέσποινα του alter eGo Academy επέστρεψε και αυτήν την εβδομάδα με ένα video φωτιά!

Κεντρικό θέμα του video είναι ο νέος και πολλά υποσχόμενος ατμοποιητής της Aspire, Cleito.

Ο Aspire Cleito αποτελεί τη νέα επιλογή στους subΟhm ατμοποιητές από την Aspire. Ξεχωρίζει για την κομψότητα, το μοναδικό design αλλά και για τα υψηλής ποιότητας υλικά του. Κατασκευασμένος από ατσάλι (304) και Pyrex παρέχει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που ένας ατμοποιητής υψηλής απόδοσης απαιτεί. Η χωρητικότητα του είναι στα 3.5ml και σας επιτρέπει να τον γεμίσετε με υγρό αναπλήρωσης εύκολα από το πάνω μέρος του ατμοποιητή.

Χρησιμοποιεί αντιστάσεις 0.4ohm με σύρμα τύπου Clapton Kanthal και μπορεί να σας μεταμορφώσει σε πρωταθλητή cloud chasing, προσφέροντάς σας πλούσια σύννεφα ατμού σε κάθε ρουφηξιά.


Είτε λοιπόν αποκτήσατε πρόσφατα τον ατμοποιητή ηλεκτρονικού τσιγάρου Aspire Cleito είτε σκέφτεστε να τον αγοράσετε το παρακάτω video είναι για εσάς. Παρακολουθήστε μια λεπτομερή περιγραφή του προϊόντος αλλά και του περιεχομένου της συσκευασίας, όπως επίσης και οδηγίες για το πώς να τον συναρμολογήσετε πριν το άτμισμα.

Ακόμα, η Κατερίνα δοκιμάζει on camera αυτό το μοναδικό νέο προϊόν και παραθέτει την προσωπική της άποψη... για τα μάτια σας μόνο!

Σας άρεσε; Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για reviews προϊόντων, tips, νέες έρευνες και πλούσια θεματολογία γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ