2016-04-08 21:00:22
Φωτογραφία για Συμπλοκές στον Πειραιά: Επεισόδια ανάμεσα σε μέλη της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστές
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά... κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης και ενώ την ίδια ώρα είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται και μέλη της Χρυσής Αυγής στην περιοχή για την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από φραστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» για να ακολουθήσει επίθεση από τουλάχιστον 100 χρυσαυγίτες εναντίον των αντιεξουσιαστών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες όλα ξεκίνησαν από ομάδα ατόμων όταν αντιλήφθηκαν έναν χρυσαυγίτη του επιτέθηκαν φραστικά και τότε εκείνος κάλεσε ομοϊδεάτες του.

Επικράτησε ένταση μεταξύ των δύο πλευρών επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου ενώ δεν έλειψαν οι μάχες σώμα με σώμα. Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση η οποία έκανε χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης ενώ μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε προσαγωγές.


Οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο του Πειραιά έχουν αποκλειστεί ενώ στη διασταύρωση των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλέως Γεωργίου έχει τοποθετηθεί κλούβα των ΜΑΤ για να μην υπάρξει νέα «συνάντηση» μελών από τις δύο συγκεντρώσεις.

Ανάλογα μέτρα της αστυνομίας έχουν ληφθεί και έξω από το λιμάνι του Πειραιά στον Ηλεκτρικό Σταθμό προκειμένου να μην επιχειρήσουν μέλη της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσουν πορεία προς τους χώρους λιμανιού.καταγγελίες από αυτόπτες μάρτυες ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν μαζί με τους χρυσαυγίτες.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν καταγγελίες για μέλη των ΜΑΤ που φέρονται να επιτέθηκαν μαζί με χρυσαυγίτες, αλλά και για έναν τραυματία από την πλευρά των αντιεξουσιαστών ο οποίος έχει προσαχθεί. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στόχος του Κόντε ο Μανωλάς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στόχος του Κόντε ο Μανωλάς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ