2016-04-08 21:43:50
Φωτογραφία για Ο Ντινόπουλος αδειάζει Μπαλτάκο-Καρατζαφέρη...
Αρνείται την συμμετοχή του σε οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αργύρης Νικολόπουλος σε  επιστολή που εξέδωσε με αφορμή την ανακοίνωση του Παναγιώτη Μπαλτάκου και Γιώργου Καρατζαφέρη για την ίδρυση νέου κόμματος.

Ο κ. Μπαλτάκος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δηλώσει ότι έχει επικοινωνήσει με τον κ. Ντινόπουλο για την ενίσχυση του νέου πολιτικού φορέα.

Ο πρώην υπουργός επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της ΝΔ και τόνισε ότι θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στον αγώνα προς τις κάλπες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό φορέα . Άρα η σημερινή ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος , απλώς δεν με αφορά. Υπηρέτησα και θα εξακολουθήσω να υπηρετώ την Νέα Δημοκρατία. Όταν η πατρίδα περνάει την δοκιμασία της αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ είναι περισσότερο επιτακτικό από ποτέ η παράταξή μας ενωμένη , υπό την νέα ηγεσία της , να δώσει τον αγώνα για να φύγει αυτή η καταστροφική κυβέρνηση. Σε αυτόν τον αγώνα είμαι –όπως πάντα- στην πρώτη γραμμή». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ