2016-04-09 12:35:09
Φωτογραφία για H Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου καλεί τους συνάδελφους να κάνουν τις προτάσεις τους για τα κύρια θέματα των στρατιωτικών
Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου, ανακοινώνει ότι ενόψει της συζήτησης στην Βουλή για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που ήδη βρίσκεται σε ηλεκτρονική διαβούλευση προτίθεται να καταθέσει την νέα επικαιροποιημένη πρότασή της για τα κύρια θέματα των Στρατιωτικών (Ασφαλιστικό, Μεταθέσεις, Ωράριο εργασίας, Μισθολόγικο κλπ).

Η πρόταση αυτή στην συνέχεια θα τεθεί υπόψη σε όλα τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και στους βουλευτές μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας ώστε να αξιολογηθεί από τους παραπάνω και στην συνέχεια να αξιοποιηθούν από την Βουλή και το ΥΠΕΘΑ.

Η Ένωση καλεί όλους τους συναδέλφους να αποστείλουν τις προτάσεις τους έως την Τετάρτη 13 Απριλίου στο email:  [email protected] ώστε αφού αξιολογηθούν να συμπεριληφθούν στην επικαιροποιημένη πρόταση.

Η Ένωση θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να αναδειχτούν τα κύρια θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους αλλά και τις προτάσεις επίλυσής τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Θεοδώρου Γεώργιος

Υπολοχαγός (ΠΖ)

Ο Γεν. Γραμματέας

Λίτσιος Ευάγγελος

Υπίλαρχος (Α) Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΧΑΚΕΤ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΧΑΚΕΤ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ