2016-04-09 18:14:21
Φωτογραφία για Λαϊκή Ενότητα: Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα ρατσιστικά και μισαλλόδοξα κελεύσματα της Χ.Α.
"Η θλιβερή και επικίνδυνη εικόνα της αγαστής συνεργασίας των ΜΑΤ με τους χρυσαυγίτες, απέναντι σε αντιφασίστες και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, υπό την εποπτεία και το συντονισμό του υπόδικου, Η. Κασιδιάρη, παραπέμπει στην πρακτική των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων που χρησιμοποιούσαν τη Χ.Α. ως «αιχμή του δόρατος» προκειμένου να φοβίσουν το λαό και να καταστείλουν τις κινητοποιήσεις του.

Με τον κατήφορο που έχει πάρει η κυβέρνηση είμαστε σίγουροι ότι θα λειτουργήσει στα πλαίσια των προκατόχων της, δείχνοντας ανοχή και κλείνοντας το θέμα διά της… υπηρεσιακής οδού.

Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τα ρατσιστικά και μισαλλόδοξα κελεύσματα της Χ.Α.. Ο μόνος δρόμος είναι η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες, ώστε να ανοίξουν τα σύνορα, να αποκτήσουν ταξιδιωτικά έγγραφα και να φτάσουν ασφαλείς στον τελικό τους προορισμό. Για όσο καιρό θα βρίσκονται στην πατρίδα μας, πρέπει να έχουν ισότιμες κοινωνικές πολιτικές για την αξιοπρεπή διαβίωση τους." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ