2016-04-11 00:32:25
Φωτογραφία για Πέκχαρτ και Τελάντερ τα πρόσωπα της αγωνιστικής
Ο Τόμας Πέκχαρτ ήρθε να δείξει πως έχει φονικό ένστικτο και με δύο προσωπικές γκολάρες, η μία καλύτερη από την άλλη, έδιωξε τα σύννεφα που είχε φέρει η αποβολή του Κορδέρο και η κακή εμφάνιση και έφερε την επιστροφή στις νίκες, οδηγώντας την Ενωση στο 2-0 επί του Πανιωνίου. Ο Πέκχαρτ έδειξε πως είναι κίλερ και ένας επιθετικός που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στη συνέχεια για την επίθεση της ΑΕΚ.Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός στην Τρίπολη, δημιούργησε μόλις μια ευκαιρία σε όλο το παιχνίδι και μοιραία έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Αστέρα, επιστρέφοντας και πάλι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Άστοχες επιλογές για ακόμα μια φορά από τον Στραματσόνι, ο οποίος άφησε εκτός τον Σεμπάστιαν Λέτο, επιλέγοντας τους Πέτριτς και Κλωναρίδη που παρέμειναν άφαντοι στην κορυφή της επίθεσης για όσο έπαιξαν. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Βιγιαφάνιες, έσωσε τον Παναθηναϊκό στο 94′ ο Τελάντερ! Στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ γλύτωσε τα χειρότερα, αφού επικράτησε με 2-0 του Λεβαδειακού και έκανε ένα βήμα ακόμα προς τα play off
. Ο Δικέφαλος παρουσιάστηκε μέτριος και χωρίς πάθος στο γήπεδο βλέποντας για 80 λεπτά την… γκέλα να έρχεται. Τελικά, στο 80′ ο Λέοβατς “λύτρωσε” την ομάδα του με μονοκόμματο σουτ, με τον Μακ να γράφει το 2-0 λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση διέλυσε τον Παναιτωλικό με 5-2 και πέτυχε μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο και με σκόρερ τους Φορτούνη, Ντα Κόστα, Σεμπά, Πουλίδο και Πάρντο απέδειξαν για πολλοστή φορά πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Ουαρντά και Καπέλ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τον Πλατανιά και συνεχίζει να έχει ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ. Ο Ηρακλής πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα του... πεσμένου Πανθρακικού. Ο Ατρόμητος πέρασε εύκολα από την έδρα της Καλλονής, επικρατώντας 4-2. Στη Βέροια το ματς ήταν ανοιχτό, οι ομάδες μπήκαν με διάθεση να ψάξουν το γκολ, η Ξάνθη, όμως, ήταν αυτή που το βρήκε με σκόρερ τον Γούτα στο 29ο λεπτό. Η Βέροια βρήκε τη... λύτρωση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Γιουσούφ.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ