2016-04-11 15:11:40
Φωτογραφία για Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη-Δήλωση ΑΝΥΕΘΑ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 παρακολούθησε τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας του Μανχάταν και στη συνέχεια παρέστη στην παρέλαση που έγινε στην 5η Λεωφόρο.

Ο ΑΝΥΕΘΑ στο πλαίσιο του εορτασμού, παρευρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμαρχος Νέας Υόρκης Bill de Blasio με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Ελλάδας, στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στο κέντρο της Νέας Υόρκης, στο ετήσιο Εθνικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων ΗΠΑ όπου και απηύθυνε χαιρετισμό, στο δείπνο που παρατέθηκε από την Ομοσπονδία Ομογενειακών Οργανώσεων Νέας Υόρκης.

Επίσης, στη διάρκεια της παραμονής του είχε συναντήσεις με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής  Δημήτριο, με τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης, με τον γερουσιαστή Leonidas Raptakis, καθώς και με ομογενείς με πλούσια δράση και άλλους Αμερικανούς και Ελληνοαμερικανούς πολιτικούς, όπως και με στρατιωτικούς που υπηρετούν στις ΗΠΑ.


Μετά το πέρας της παρέλασης ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας έκανε την εξής δήλωση:

«Και για την ελληνική ομογένεια και για την Ελλάδα αλλά και για μένα προσωπικά, νομίζω ότι ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρόντος και να σταθεροποιήσουμε τη χώρα μας. Η ομογένεια μπορεί πολύ να βοηθήσει σ’ αυτή την κατεύθυνση αλλά και μ’ αυτό τον τρόπο η Ελλάδα να βοηθήσει την ομογένεια. Να είναι όλοι σίγουροι ότι κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της χώρας, αξιοποιώντας την ομογένεια και την ελληνική διασπορά σε όλον τον κόσμο, στους οποίους θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερες δυνατότητες να επενδύσουν στην Ελλάδα».

 

 

 

 

 

 

 

 
 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ