2016-04-11 23:29:52
Φωτογραφία για ΠΕΙΡΑΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ...ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΑ! ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 ΣΕΤ
Μεγάλο διπλό στην Πυλαία πέτυχε ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-3 σετ του ΠΑΟΚ,μένοντας ζωντανός έτσι στην ημιτελική σειρά των Play-offs της Volley League,αφού μείωσε τη σειρά σε 1-2.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει μια διαφορά 4-5 πόντων στο πρώτο ΣΕΤ και να την διατηρήσει,φτάνοντας στην κατάκτηση του.

Στο δεύτερο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι καθώς οι ομάδες πήγαινα πόντο-πόντο,με τον Ολυμπιακό να φτάνει στην ισοφάριση,καθώς ήταν πιο ψύχραιμος στην τελική ενέργεια.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά καταφέρνοντας να προηγηθεί με 9-14 και να βρίσκεται ξανά μπροστά στο σκορ με 22-23 αλλά κάποια λάθη έδωσαν την ευκαιρία στος γηπεδούχους να τρέξουν ενα σερί 3-0 και να πάρουν το σετ.

Το τέταρτο σετ ήταν μονόλογος του Ολυμπιακού,που είχε σε τρομερή φόρμα τον Τσούκ,μη αφήνοντας περιθώρια στον ΠΑΟΚ να αντιδράσει και οι ερυθρόλευκοι έχοντας μια σταθερη διαφορά 6-8 πόντων,ισοφάρισαν την αναμέτρηση.

Στο ται μπρέικ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την νίκη που τον κράτησε ζωντανό στο κυνήγει της πρόκρισης,ανανεώνοντας το ραντεβού το δύο ομάδων για την Τετάρτη.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την λήξη του αγώνα πέταξαν διάφορα αντικείμενα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σετ: 25-21, 24-26, 25-23, 17-25, 8-15
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ