2016-04-12 11:10:41
Φωτογραφία για Δείτε πώς είναι σήμερα ο Νίκος Ξανθόπουλος... [photo]
Ο Νίκος Ξανθόπουλος και οι ταινίες του ως «παιδί του λαού» στιγμάτισαν μία ολόκληρη εποχή. Οι δραματικές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου κέρδισαν πλήθος θαυμαστών και όχι άδικα, καθώς η θεματολογία τους είχε σημαντική επιρροή στην ψυχοσύνθεση του κοινού.

Όπως έχει γίνει γνωστό τα τελευταία χρόνια, ο αγαπημένος ηθοποιός έχει αποστασιοποιηθεί από το χώρο της υποκριτικής και μένει στο σπίτι του στην Παιανία, όπου ασχολείται με τα ζαρζαβατικά του και τα λουλούδια του. Μπορεί να έχει φτάσει αισίως τα 82 του χρόνια, όμως ο Νίκος Ξανθόπουλος όπως φαίνεται ασχολείται ενεργά με τα social media.

Μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Facebook, προχώρησε σε μία σημαντική αντίδραση για όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας όλο αυτό το διάστημα. Χαρακτηριστικά έγραψε: «Άμυνα στην καταχνιά και την αβεβαιότητα μας προσφέρει η άνοιξη .. Μας συμπαραστέκεται στην ακινησία και την αναβλητικότητα που μας ταλαιπωρεί καιρό τώρα και μάς γονατίζει. Άμυνα, στις ριπές κακών ειδήσεων που μάς πυροβολούν κάθε μέρα και μας εξουθενώνουν. Που επιτείνουν την αγωνία μας για το δυσοίωνο μέλλον αυτού του τόπου, αυτής της αγαπημένης κι άπορης πλέον χώρας, που το απλωμένο χέρι της έχει πάθει πια αγκύλωση Δέν ντρέπεται κανείς ;;».

Μαζί με το ιδιαίτερο αυτό μήνυμά του, ο ηθοποιός ανέβασε και μία φωτογραφία του, στην οποία μπορούμε να τον δούμε, όπως είναι σήμερα. Δείτε πώς είναι το «παιδί του λαού»…
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ