2016-04-12 11:57:28
Φωτογραφία για Πασχαλινό Bazaar του ΣΠΑΖ
Σε ένα Σαββατοκύριακο μπορούν να γίνουν πολλά, μπορούν να αλλάξουν πολλά!

Μπορούν να αλλάξουν οι ζωές αρκετών αδέσποτων χάρη ακόμα και στην πιο μικρή προσφορά του καθενός από εμάς.

Το Σάββατο 16 Απριλίου σας προσκαλούμε στο Πασχαλινό μπαζάρ του ΣΠΑΖ στον χώρο εκδηλώσεων του δήμου Ελληνικού, στην πρώην Αμερικάνικη βάση, δίπλα στo Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ελάτε να κάνετε τα πασχαλινά ψώνια για το βαφτιστήρι σας, τους δικούς σας, τους φίλους σας. Ελάτε να πιείτε κρύο ή ζεστό καφεδάκι, να τσιμπήσετε κάτι στο πόδι από τα υπέροχα σπιτικά φαγητά που θα είναι απλωμένα στον μεγάλο μπουφέ μας.

Ελάτε να δείτε τις μοναδικές δημιουργίες που έχουν ετοιμάσει οι συμμετέχοντες χειροτέχνες μας και να δοκιμάσετε την τύχη σας στην τόμπολα στην οποία σας περιμένουν πλούσια δώρα!

Στο μπαζάρ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ότι μεταχειρισμένα είδη μπορείτε να φανταστείτε σε κατάσταση όμως που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ρούχα, βιβλία, έπιπλα, διακοσμητικά, μικροσυσκευές και πολλά άλλα και φυσικά είδη για τα αγαπημένα μας τετράποδα και είδη ΣΠΑΖ.


Κούπες, μπλούζες και φούτερ, βραχιόλια, αυτοκόλλητα, ατζέντες μολύβια και στυλό και ένα σωρό άλλα καλούδια.

Όλα τα έσοδα διατίθενται στα αδέσποτα, σε περιθάλψεις, στειρώσεις, εμβολιασμούς, ένα έργο του ΣΠΑΖ που κλείνει φέτος τα 30 χρόνια.

Και δεν τελειώνουμε το Σάββατο! Το απόγευμα ξεστήνουμε πάγκους, τους πάγκους των χειροτεχνιών και απλώνουμε λουλούδια και διαμάντια! Τι λουλούδια και διαμάντια; Ανεκτίμητα “είδη”.

Την Κυριακή 17 Απριλίου είστε όλοι καλεσμένοι και θέλουμε να καλέσετε και όσους γνωρίζετε σε ένα μοναδικό

“Είσαι το ταίρι μου” Σκύλοι και γάτες, γάτες και σκύλοι που ψάχνουν σπίτι.

Η ημέρα που τινάζουμε ή μήπως ξετινάζουμε τις κακές συνήθειες, τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις όπως τινάζουμε τα χαλιά και τα παπλώματα στην ανοιξιάτικη καθαριότητα του σπιτιού μας. Η ημέρα που επισκεπτόμαστε, ενημερωνόμαστε, ημέρα που αποφασίζουμε σωστά.

Για πρώτη φορά 4 σωματεία μαζί, σκυλιά και γάτες μαζί, διότι ενωμένοι μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι μαζί.

Ο ΣΠΑΖ υποδέχεται στον χώρο εκδηλώσεων του Δήμου Ελληνικού στην πρώην Αμερικάνικη βάση τις Επτάψυχες (Nine Lives), το Save a Greek stray και το Scars.

Ελάτε να μάθετε γιατί ένα ενήλικο ζώο είναι η καλύτερη επιλογή και πόσο γρήγορα μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα σπίτι, ελάτε να μάθετε γιατί τα σκυλιά είναι πάντα ευτυχισμένα, ελάτε να μάθετε τι σημαίνει η υιοθεσία ενός κουταβιού και τι χρειάζεται ένα κουτάβι έτσι ώστε όταν θα μεγαλώσει να γίνει ένας ισορροπημένος σκύλος. Ελάτε να μάθετε πως και γιατί ένας σκύλος μεσαίο μέγεθος ή/και παραπάνω μπορεί να ζήσει μαζί μας μέσα στο διαμέρισμα και πως δεν υπάρχει η ράτσα “μικρόσωμο για μες το σπίτι”. Ελάτε να δείτε γάτες που ψάχνουν σπίτι. Να δείτε πόσο τρυφερές είναι, πόσο εκδηλωτικές και πόσο παρεξηγημένες. Ελάτε να σας εξηγήσουμε γιατί γάτες δεν είναι μόνο τα γατάκια και γιατί δεν γίνεται να ζητάμε γατάκια “από μικρά για να τα μάθουμε”. Ελάτε να βρούμε την παρέα σας ακόμα και αν είστε άνθρωπος που θέλετε συντροφιά αλλά δεν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο.

Θερμή παράκληση. Τα ζώα που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση θα είναι όλα υγιή, εμβολιασμένα και αποπαρασιτωμένα. Ειδικά οι γάτες θέλουμε να παραμείνουν υγιείς καθώς φιλοξενούνται στα σπίτια μας όπου φιλοξενούνται και άλλα ζώα. Μη φέρετε στην εκδήλωση γατάκια ή σκυλάκια που βρήκατε. Ευχαρίστως να βοηθήσουμε με αγγελίες και προώθηση, θεωρούμε ότι δεν το έχουμε αρνηθεί πότε, αλλά όχι στη συγκεκριμένη εκδήλωση
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ