2016-04-12 13:10:50
Φωτογραφία για Λευκή Νύχτα στην Τρίπολη...
Ύστερα από απόφαση των παραγωγικών φορέων της Τρίπολης, «Λευκή Νύχτα» θα διοργανωθεί και εντός των τειχών της πόλης μας.

Κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ξενοδόχων, Εστιατόρων, Ζαχαροπλαστών, ο Εμπορικός Σύλλογος, η ΟΕΒΑ και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, αποφασίστηκε η διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» την 26η Αυγούστου.

Την ανακοίνωση έκανε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 12 Απριλίου στο γραφείο της παράταξής του.

Ο κ. Τσιαμούλος επανειλημμένα έχει θέσει το θέμα προς συζήτηση στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ωστόσο το Σώμα δεν είχε λάβει κάποια απόφαση για τη διοργάνωση Λευκής Νύχτας στην Τρίπολη.

Σημειωτέον ότι παρόμοιες διοργανώσεις έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία. Η Καλαμάτα έχει καθιερώσει αυτή τη διοργάνωση, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, ενώ πια αποτελεί θεσμό για την πόλη της.


Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες διοργανώσεις, η πόλη γιορτάζει με πολλές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο κέντρο της. Τα εμπορικά καταστήματα μένουν ανοιχτά και κάνουν μεγάλες προσφορές για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Μουσικές, χοροί και διασκέδαση είναι μερικά από τα συστατικά που χρειάζονται για μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση.

Αναμένονται οι επόμενες κινήσεις και η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για τη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Τρίπολης.

Έφη Καστραντά
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ