2016-04-12 19:18:06
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΓΕ:ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Ευχαριστίες προς τον Ολυμπιακό και την UNICEF,για  την βοήθεια που προσφέρουν στους πρόσφυγες ήταν ο Μπράουν Ιντέγε,σε δηλώσεις του στο «olympiacos.org»,μετά την δράση του Θρύλου στον Ελαιώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό, το ότι έχουμε έρθει εδώ σήμερα, να δούμε από κοντά αυτούς τους ανθρώπους. Υποφέρουν πολύ. Μετά από όλα όσα έχουν περάσει στη ζωή, είναι το καλύτερο πράγμα για τη UNICEF και τον Ολυμπιακό το να βρίσκονται εδώ και να βοηθούν με ό,τι έχουν στη διάθεσή τους.

Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Ολυμπιακό και τη UNICEF για αυτές τις ευγενικές χειρονομίες προς τους ανθρώπους αυτούς -και όχι μόνο. Το να βλέπω όλα αυτά τα παιδιά εδώ είναι ιδιαίτερα συγκινητικό για εμένα προσωπικά. Έχουν όνειρα αυτά τα παιδιά, να ζήσουν τη ζωή τους, όμως εκείνη δεν τους τα έχει φέρει όπως εύχονταν.

Ερχόμενος σήμερα εδώ, είδα μερικούς πιθανούς αυριανούς ποδοσφαιριστές (σ.σ. χαμογελώντας και εννοώντας το πόσο απόλαυσε το παιχνίδι μαζί τους). Ανθρώπους οι οποίοι αύριο-μεθαύριο θα μπορούν να συμβάλλουν ενεργά στην κοινωνία. Είναι καλό το να μπορούμε να τους βοηθήσουμε, προσφέροντας ό,τι έχουμε στη διάθεσή μας και χαίρομαι που ήρθαμε σήμερα εδώ για να τους στηρίξουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ