2016-04-12 22:26:15
Φωτογραφία για Κέρκυρα: Σάκοι με πάνω από 78 κιλά χασίς επέπλεαν στη θάλασσα!
Τον ένα μετά τον άλλο «ψάρευαν» τα πληρώματα περιπολικών σκαφών τους Λιμενικού τους σάκους με... ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες χασίς που επέπλεαν στα ανοιχτά της Κέρκυρας! Συνολικά, ανασύρθηκαν σάκοι που περιείχαν 78 κιλά και 465 γραμμάρια ναρκωτικών, οι οποίοι πετάχτηκαν στο νερό από φουσκωτό που δεν εντοπίστηκε.

Οι άνδρες του Λιμενικού ενημερώθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου ότι ένα φουσκωτό με μεγάλη ιπποδύναμη προσπάθησε να προσεγγίσει τις ακτές της Ιταλίας για να ξεφορτώσει ένα μεγάλο φορτίο ναρκωτικών, αλλά έγινε αντιληπτό και άλλαξε ρότα προς Κέρκυρα ή Αλβανία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικά σκάφη των Λιμεναρχείων Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας, αλλά και από χερσαία μέσα.

Στην θαλάσσια περιοχή των Διαποντίων στην Κέρκυρα, εντοπίστηκε ο πρώτος μαύρος σάκος που περιείχε 16 δέματα και λίγο μετά άλλα δυο δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 48 κιλών και 265 γραμμαρίων. Ώρες αργότερα, βόρεια της νήσου Οθωνοί ανασύρθηκαν άλλα τέσσερα δέματα με 30 κιλά και 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που αναζητά δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρονται να έχουν σχέση με την αποστολή ή την παραλαβή του φορτίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Nanotech Notes : Appstore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Nanotech Notes : Appstore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ