2016-04-13 23:59:15
Φωτογραφία για Απέτυχε παταγωδώς η πρώτη προσπάθεια του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση στην «Fernando Buesa Arena» απέναντι στη Λαμποράλ και παρά την όποια προσπάθεια κατέβαλε στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν γλίτωσε από την ήττα με 84-68. Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον Μπουρούση, ούτε τα αμυντικά ριμπάουντ ήλεγξαν, αλλά ούτε το τρίποντο των Βάσκων έκοψαν με αποτέλεσμα να μην πάρουν τίποτα. Το 1-0 έγινε, ωστόσο το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, την Παρασκευή (15/04) θα είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση.

Με γρήγορο ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση και τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να πάνε το παιχνίδι σε up tempo. Καμία, όμως δεν κατάφερε να πάρει τα ηνία του αγώνα, με τις δύο ομάδες ισόπαλες (12-12, 6′). Ο Γιάννης Μπουρούσης ανέλαβε δράση, όμως και χάρη σε δικά του καλάθια έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο φινάλε του δεκαλέπτου (18-16). Οι Βάσκοι βρήκαν λύσεις στο δεύτερο δεκάλεπτο, μέσα από τα τρίποντα
. Οι προσπάθειες των Τζέιμς, Μπέρτανς και Κορμπάτσο άλλαξαν πλήρως την εικόνα του αγώνα (34-22, 16′). Χάντερ και Γκιστ προσπάθησαν να δώσουν βοήθειες στον Ραντούλιτσα, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν μέχρι τέλους το προβάδισμα, για το 39-28. Η κατάσταση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όχι μόνο δεν βελτιώθηκε για τον Παναθηναϊκό, αλλά έγινε χειρότερη. Οι παίκτες του Περάσοβιτς κατάφεραν να «χαλάσουν» το μυαλό του Καλάθη και αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκμεταλλευτούν κάθε άστοχο σουτ του. Σε τέτοιο σημείο ώστε ο Χάνγκα να στείλει τη διαφορά στους 20 (54-34, 25′). Οι Βάσκοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και έφτασαν μέχρι το +22 (64-42, 28′). Οι «πράσινοι», όμως έδειξαν… σημάδια ζωής και μείωσαν χάρη σε επί μέρους 0-7,σε 64-49. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με τη διαφορά να φτάνει και πάλι πάνω από τους 20 πόντους (72-51, 33′). Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά και με τον Φώτση να σκοράρει μείωσαν μέχρι και τους 11 πόντους (79-68, 38′). Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε τίποτα, όμως, με τον Παναθηναϊκό να ηττάται στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των Play off με 84-68.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ