2016-04-14 06:12:19
Φωτογραφία για Τσιγγάνοι συνελήφθησαν μετά από κλοπές στην Άρτα
Αλωνίζουν στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας οι συμμορίες τσιγγάνων που αναζητούν... ευκαιρίες για να τρυπώσουν σε σπίτια και να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο βρουν. Όμως, αποτελεσματικές είναι και οι αντιδράσεις των αστυνομικών υπηρεσιών, όπως στην περίπτωση μιας απόπειρας διάρρηξης στην κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα.

Εκεί, έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο τέσσερις τσιγγάνοι ηλικίας 27, 35, 27 και 22 χρόνων και επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι, αλλά τους πήραν είδηση οι γείτονες και τράπηκαν σε φυγή.

Οι άνδρες τμήματος Περιφέρειας Άρτας και της Ο.Π.Κ.Ε. που ξεκίνησαν έρευνες, τους εντόπισαν στην περιοχή Βίγλα, όπου τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και τα διαρρηκτικά εργαλεία τους.

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής.

*** Λίγο αργότερα, συνελήφθη στην Περιφερειακή Οδό της Άρτας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 37χρονος τσιγγάνος που τρύπωσε στο σπίτι μιας 57χρονης στην πόλη και άρπαξε ένα κινητό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην γυναίκα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για κλοπή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ