2016-04-14 11:36:30
Φωτογραφία για Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο
Ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχος Ιωάννης Χουζούρης, απένειμε χθές, 13 Απριλίου 2016, τιμητική πλακέτα στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτο Φιλιππάκο, για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, παρουσία του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου Βασίλειου Μωυσίδη, του Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχου Λάμπρου Κατσίφα, άλλων Αξιωματικών καθώς και των σπουδαστών του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων.

Ο κ. Φιλιππάκος διδάσκει ως τακτικός Καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία πάνω από 25 έτη, έως και σήμερα, θέματα Δημοσίου Κατηγόρου και Αστυνομίας Τάξης (Λειτουργία Αστυνομικών Υπηρεσιών – Πεζές και Εποχούμενες Περιπολίες).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ