2016-04-14 14:05:37
Φωτογραφία για Σοκ για την Ματούλα! Θύμα κλοπής στο Κολωνάκι με απίστευτο τρόπο
Mέρα μεσημέρι, η γνωστή Ματούλα έζησε μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής της στο κέντρο του Κολωνακίου. Διανύει το 68ο έτος της ζωής της και ζει στην ίδια γειτονιά από τα 16 της. Πριν λίγες ημέρες έπεσε θύμα κλοπής στην οδό Πλούταρχου και Χάριτος γωνία, δίπλα από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός .

«Ήταν 5 του μηνός  στη μιάμιση το μεσημέρι στο κέντρο  στην οδό Πλούταρχου και Χάριτος γωνία. Καθόμουνα σε ένα ταβερνάκι και με πλησίασαν τρία άτομα νεαρής ηλικίας 25-30 ετών  και κρατούσε η κοπέλα ένα χάρτη της Ελλάδος στα χέρια. Μου κάνανε νόημα και  είπανε  «Σύντακα;» εννοώντας Σύνταγμα. Άρχισα να τους εξηγώ. Σε δευτερόλεπτα  εκείνοι μου είχα πάρει τα πάντα τίποτα δεν κατάλαβα έφυγαν προς την Χάριτος. Είχα ένα μικρό τσαντάκι το άφησα στο πλάι και κάνω την κίνηση και  ξαφνικά μου κάνει  με το χέρι της κίνηση στον δεξί μου ώμο και με το αριστερό μου το πήρε. Είχανε τακτική  πάνε από την αντίθετη πλευρά που είναι η τσάντα. Σε κάνουν να γυρίσει από την μεριά του χάρτη για να σε κλέψουν από την μεριά της τσάντας.


Αυτό κάνουν δείχνουν τον χάρτη και κλέβουν τα πάντα. Κλέβουν τα πάντα , τσάντες σπίτια μαγαζιά πελάτες.

Πήγα στο Α.Τ Συντάγματος και οι αστυνομικοί μου είπαν  ότι γίνεται χαμός έχουν πολλά κρούσματα .

Μια άλλη κυρία πήγε με το παιδί της στον Ευαγγελισμό και κρατούσε το κινητό στο χέρι και αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν. Πήγαν να δουν έναν ασθενή και έγινε το παιδί της ασθενής  σε δευτερόλεπτα.

Έμεινα όλη μέρα στον δρόμο δεν είχα καν λεφτά πάνω μου τηλέφωνο τίποτα.

Είχα πάρει την σύνταξη μου και με αυτά τα λεφτά θα περνούσα τον μήνα μου.

Τους κυνήγησα μέχρι την Μιλιωνή. Έκλεισε η φωνή μου απ το σοκ δεν έβγαινε η φωνή μου λύγισα μπροστά στην Πειραιώς δεν μπορούσα να περπατήσω άλλο. Έκανα φραγή στο κινητό μου αμέσως και  επειδή ήμουν ταραγμένη δεν μπόρεσα να παω στο τμήμα έπαθα ταχυκαρδία πήγα στην Ξενοκράτους  σε φαρμακείο και από εκεί πήγα στο τμήμα Συντάγματος να μου πουν τι να κάνω.

Έχω χάσει τον ύπνο μου δεν μπορώ καν κοιμηθώ δανείστηκα για να περάσω τον μήνα μου. Δεν μπορώ να πάρω κανέναν τηλέφωνο, έχω χάσει την ηρεμία μου.

Χθες που πέρασα από την Τσακάλωφ έλεγα σε όλους μου τους γνωστούς με τα μαγαζιά  να προσέχουν και μου είπαν ότι την είδαν αλλά  ποιος να προλάβει να κάνει τι.».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ