2016-04-14 19:07:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΣΗ... ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΧΗΓΟ ΦΙΛΙΠΟΦ!
Κατάθεση ψυχής έκανε ο Ντίμα Φιλίποφ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.

Ο αρχηγός του Θρύλου επεσήμανε πως ήθελε και το πρωτάθλημα, δήλωσε πως είναι μεγάλη του τιμή που είναι αρχηγός και συμπλήρωσε πως πρέπει να αποδέχεσαι τα λάθη σου και να μαθαίνεις από αυτά.

«Μία απίστευτη σεζόν τελείωσε και θέλω να πω μερικά πράγματα. Τελείωσε μία χρονιά για μας, μία χρονιά με κούπες, μία χρονιά με χαμόγελα, μία χρονιά με πολλή δουλειά, μία χρονιά σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Δύο κούπες από τις τρεις.

Εγώ πρώτη φορά στην καριέρα μου έγινα αρχηγός μίας ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ομάδα, του Ολυμπιακού. Μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα να το ζήσω αυτό. Ίσως, ναι, να ήθελα να έρθει και το πρωτάθλημα στον Πειραιά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Να ζητήσουμε συγνώμη; Όχι, γιατί δείξαμε ότι παλέψαμε μέχρι τέλους με ό,τι δυνάμεις είχαμε! Αυτός είναι ο Ολυμπιακός μας! Ναι, δεν ξέρουμε να χάνουμε, δεν μας αρέσει να χάνουμε, αλλά κάποιες φορές πρέπει να αποδεχτείς και να μάθεις από τα λάθη σου. Όλοι κάνουμε λάθη. Ολυμπιακός στα εύκολα, ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα!

Και κάτι τελευταίο: Παίκτες έρχονται και φεύγουν, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα είναι πάντα εκεί, γιατί είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σας ευχαριστώ για όλα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ντίμα Φιλίποφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ