2016-04-14 23:00:38
Φωτογραφία για Τι συμβαίνει με τον Μέσι;
Ανήμερα της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν φήμη για γαστρεντερίτιδα. Μετά το παιχνίδι και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, «προέκυψε» θέμα τραυματισμού. Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει, αλλά δεν σταματούν τα σενάρια. Τελικά έχει πρόβλημα ο Μέσι; Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope», ανέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού η Μπαρτσελόνα είχε ηττηθεί 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρετώντας το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στην προημιτελική φάση, πως ο Μέσι αντιμετωπίζει μυϊκές ενοχλήσεις και έπαιζε με αυτές, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει στην ομάδα του.

Από επίσημα χείλη των Καταλανών διαψεύστηκε και αυτή η πληροφορία, όπως είχε γίνει νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αρκετές ώρες πριν από το ματς, όταν κυκλοφόρησε φήμη πως ο Αργεντινός «μάγος» είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούσε να παίξει στο «Βιθέντε Καλντερόν». Η ουσία, είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» και παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι δίχως γκολ, κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί
. Το ντεφορμάρισμά του, θα μπορούσε να οφείλεται στη γενικότερη κακή περίοδο της Μπαρτσελόνα. Τα όσα έχει αναφέρει η ομάδα στο παρελθόν, είναι αυτά που δίνουν αφορμή για τα δημοσιεύματα, ακόμα κι αν αυτά διαψεύδονται, είναι πως ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής που πάντοτε πιέζει τον εαυτό του και πάντοτε θέλει να παίζει ακόμα κι αν δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος στο 100%. Με δεδομένη την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα, την κρισιμότητα των ημερών, την απώλεια της διαφοράς ασφαλείας στο πρωτάθλημα και τη σημασία που είχε ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο, δεν αποκλείεται ο βραχύσωμος άσος να χρησιμοποιήθηκε κι ας μην ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Πηγή:  gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ