2016-04-15 08:43:11
Φωτογραφία για Έρχονται απομακρύνσεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ποιοι φεύγουν
Παρασκευή 15 Απρίλιος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου

- Ηealth Report.gr

Απομακρύνσεις προσώπων στο ΚΕΕΛΠΝΟ αναμένεται να κάνει εντός των ημερών η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ειδικότερα όπως λένε πληροφορίες του HealthReport.gr η διαδικασία που θα ακολουθηθεί θα είναι …εξπρές, μετά και την ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας για κακούργημα και μάλιστα με την επιβαρυντική περίπτωση του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, κατά μελών της Διοίκησης. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «ΚΕΕΛΠΝΟ: Ποινική Δίωξη για τα «αμαρτωλά» διαφημιστικά πακέτα 2011-2013! Συνεχίζονται οι έλεγχοι».

Οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ήδη έχουν γίνει οι σχετικές συσκέψεις στην οδό Αριστοτέλους και οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, έχει δοθεί και το πράσινο φως από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αλλαγές θα είχαν γίνει νωρίτερα αλλά έπρεπε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για προσλήψεις που έχουν δρομολογηθεί μέσω του ΚΕΕΛΠΝΟ για τη στελέχωσηκρεβατιών εντατικής, λένε οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr.


Κάτι που επιβεβαίωσε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π.Πολάκης μιλώντας στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, όπου και …υπέπεσε στο λεκτικό ατόπημα εναντίον δημοσιογράφων και ΜΜΕ.

Πηγές αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σκοπεύει να απομακρύνειτα πρόσωπα που ήταν στη διοίκηση και την υπό εξέταση περίοδο (2011-2013) για την οποία και ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Η τότε πρόεδρος που ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένη Κρεμαστινού είναι ούτως ή άλλως εκτός του φορέα καθώς αντικαταστάθηκε από τον νυν πρόεδρο καθηγητή Αθανάσιο Γιαννόπουλο.

Η ηγεσία του υπουργείου υγείας δηλώνει ξεκάθαρα πως θα απομακρύνει τον Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεόδωρο Παπαδημητρίου, καθώς εκτός των άλλων έχει ασκηθεί και εναντίον του ποινική δίωξη για απιστία από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, σχετικά με ποσά που δαπάνησε το Κέντρο σε διαφημιστικές εταιρείες για την προβολή μηνυμάτων τα οποία θα μπορούσαν να προβάλλονται δωρεάν.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ (αριστερά) σε παλαιότερη σύσκεψη στο υπ.Υγείας παρουσία της τότε προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Τζένης Κρεμαστινού

Μία ποινική δίωξη που ξεκίνησε από το πόρισμα του ΣΕΥΥΠ -γνωστοί και ως «ράμπο υγείας» – οι οποίοι συνεχίζουν να διερευνούν το ΚΕΕΛΠΝΟ και για τα προηγούμενα χρόνια. Διαβάστε ΕΔΩ πως είχε γίνει η ανακοίνωση του πορίσματος του ΣΕΥΥΠ από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας: «Στο φως τα μαύρα ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ! Ο άγριος καβγάς και η κυρία υπουργού»

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο νυν πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιος Γιαννόπουλος θα παραμείνει στη θέση του, δεδομένου ότι διορίσθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ ενώ δε σχετίζεται καθόλου με την υπόθεση. Άλλωστε είχε προταθεί από τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, παρότι σήμερα όπως λένε πηγές του HealthReport.gr, οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μήνυμα αναγνώστη: Βοήθεια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μήνυμα αναγνώστη: "Βοήθεια..."
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ