2016-04-15 10:00:16
Φωτογραφία για «ΣΤΑ... ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΑΡΙΤΟ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ»
Μεξικάνικο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στα… χνάρια του επιθετικού της Λεβερκούζεν, Τσιτσαρίτο, ενώ στο εν λόγω άρθρο γίνεται αναφορά και στον Ραούλ Χιμένες της Μπενφίκα.

Μαζί με τον Τσιτσαρίτο της Λεβερκούζεν και τον Ραούλ Χιμένες της Μπενφίκα, τοποθετούν οι Μεξικανοί τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Άλαν Πουλίδο.

Οι τρεις επιθετικοί κατάφεραν να σκοράρουν με τις ομάδες τους αυτό το Σαββατοκύριακο, στις υποχρεώσεις που είχαν στα πρωταθλήματά τους και δημοσίευμα της πατρίδας τους, κάνει αναφορά στα επιτεύγματά τους. Μάλιστα, το συγκεκριμένο άρθρο στην ιστοσελίδα «mexico.as.com», υποστηρίζει πως ο Πουλίδο βρίσκεται στα… χνάρια του Τσιτσαρίτο.

Κάτω από το κείμενο με τις επιδόσεις των τριών επιθετικών, στο άρθρο υπάρχουν και δύο πίνακες, στους οποίους αναφέρονται αναλυτικά πόσα τέρματα και σε ποιες αναμετρήσεις έχουν πετύχει οι τρεις τους μέσα στο 2016. Στον πίνακα δε, με τα συνολικά γκολ, δικαιολογείται εν μέρει και αυτό που αναφέρουν, ότι... «ο Πουλίδο βρίσκεται στα… χνάρια του Τσιτσαρίτο», αφού έχουν πετύχει από 6 τέρματα (5 το πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο, αμφότεροι).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ