2016-04-15 12:22:11
Φωτογραφία για ΣΥΝΘΗΜΑ... ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δίνει μέσω του SDNA το σύνθημα... αντεπίθεσης για τον Ολυμπιακό και στρέφει την προσοχή της ομάδας του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τον αποκλεισμό τους από τα προημιτελικά της Euroleague διανύουν μία μεταβατική περίοδο και η προσοχή τους έχει στραφεί στο πώς θα διαχειριστούν σωστά τις συνθήκες που υπάρχουν, ώστε στο τέλος της σεζόν να μετατρέψουν το αρνητικό πρόσημο σε... θετικό κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχθηκε πως «ψυχολογικά υπάρχει ένα άδειασμα. Είμαστε στενοχωρημένοι, αλλά οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Ετσι είναι ο αθλητισμός. Δεν υπάρχουν πάντα χαρές και πρέπει να κοιτάς μπροστά. Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Εχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του διαθέτει έμπειρους, ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζουν πώς πρέπει να αντιδράσουν, ώστε οι ερυθρόλευκοι να μπουν και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος είναι ένας εξ αυτών, τόνισε ότι «ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε. Το θέμα είναι να μπουν και τα νέα παιδιά στο κλίμα της ομάδας. Οι Ελληνες παίκτες γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα και πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα για τους περισσότερους φιλάθλους το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από την Ευρωλίγκα. Οι ξένοι είναι πιο δύσκολο να ενδιαφέρονται για το πρωτάθλημα περισσότερο από την Ευρωλίγκα. Είναι κάτι λογικό, αλλά ξέρουμε την σημασία που έχει το πρωτάθλημα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να είμαστε έτοιμοι, όταν φτάσει η ώρα».

Ο Ματ Λοτζέσκι πήρε την θέση του Ντάριους Τζόνσον - Οντομ στο ρόστερ του Ολυμπιακού στην Α1 και πλέον οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δικαίωμα για κάποια άλλη αλλαγή. Το γεγονός αυτό, όμως, σύμφωνα με τον 26χρονο διεθνή γκαρντ «θα βοηθήσει την ομάδα, καθώς με τις πολλές αλλαγές μπερδεύονται οι ρόλοι. Το θέμα πλέον είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές. Αυτοί που είμαστε, αυτοί συνεχίζουμε. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε και να χρησιμοποιήσουμε τους αγώνες των πλέι οφ, ώστε να παίξουμε, όσο καλύτερα γίνεται».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πλέον έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τα πλέι οφ της Α1 - στα οποία θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας - και ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφού... υπενθύμισε πως «το πρωτάθλημα είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα άφησε πίσω τον Ολυμπιακό με την κατάκτηση των πρωταθλημάτων. Οταν έχεις πολλά χρόνια να πάρεις πρωτάθλημα, σίγουρα στεναχωριέσαι πάρα πολύ», παρατήρησε καταλήγοντας πώς «ξέρουμε πόση σημασία έχει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός από το 1997 και μετά δεν έχει πάρει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα. Εχουμε πετύχει πολλά τα τελευταία χρόνια και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να πετύχουμε κι αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ