2016-04-15 13:07:08
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών και περιπτέρου, για πώληση πλαστών εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς
Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 14-4-2016 στου Ζωγράφου, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 30, 46 και 30 ετών, ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών οι δύο πρώτοι και περιπτέρου ο τρίτος, για πώληση πλαστών εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, ύστερα από καταγγελία για διάθεση πλαστών εισιτηρίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην περιοχή του Ζωγράφου, διενεργήθηκε έλεγχος στην περιοχή, σε δύο (2) κατάστημα ψιλικών και ένα (1) περίπτερο, ιδιοκτησίας των τριών προαναφερόμενων συλληφθέντων.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -421- παραποιημένα εισιτήρια, έτοιμα για διάθεση στο καταναλωτικό κοινό.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των προμηθευτών τους συνεχίζονται.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ