2016-04-15 13:51:08
Φωτογραφία για ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑ... ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE!
Η απίστευτη πρόκριση της Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις επί της Ντόρτμουντ (από 1-3, 4-3 με τον Λόβρεν στο 91') έστειλε ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Με τους Γερμανούς στα ημιτελικά ο πρωταθλητής Ελλάδας ήλπιζε ότι θα έμπαινε απευθείας στους ομίλους. Αυτό θα γινόταν αν τόσο ο πρωταθλητής Ευρώπης όσο και ο νικητής του φετινού Γιουρόπα κέρδιζαν απευθείας είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των εθνικών τους πρωταθλημάτων.

Πλέον με την Ντόρτμουντ εκτός, τη Σαχτάρ στο -5 από την Ντιναμό Κιέβου, πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε στην Ουκρανία και τις ισπανικές να μην προλαβαίνουν έστω την 3η θεση στην Πριμέρα (δίνει απευθείας εισιτήριο) αυτό ουσιαστικά δεν είναι εφικτό. Παράλληλα, ακόμη και αν η Σαχτάρ κάνει το θαύμα, θα πρέπει να μην πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι. Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινώντας την προσπάθειά τους από τον 3ο προκριματικό γύρο στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Αν περάσουν από εκεί θα συνεχίσουν στα πλέι οφ των πρωταθλητών για να προκριθούν μετά στα γκρουπ. Αν αποκλειστούν στον 3ο γύρο, θα πάνε στα πλέι οφ του Γιουρόπα για να μπουν τουλάχιστον στους ομίλους του Γιουρόπα. Αν αποκλειστούν στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσουν στα γκρουπ του Γιουρόπα.

ΠΗΓΗ : "Goal"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ