2016-04-15 17:10:29
Φωτογραφία για ''Η Παναγία Γοργοϋπήκοος τους έφερε κοντά''. Συνάντηση συμμαθητών στρατιωτικών ιατρών σην Ι.Μ. Δοχειαρίου
Δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια είχαν να συναντηθούν δύο συμμαθητές απόφοιτοι της ΣΣΑΣ τάξεως 1991 και αυτό έγινε σήμερα τυχαία στην Ιερά Μονή Δοχειαρίου Αγίου Όρους. 

Πρόκειται για τους Στρατιωτικούς Ιατρούς Δημήτρη Καραθανάση Νεφρολόγο και Θεόδωρο Μιραχτσή Οφθαλμίατρο οι οποίοι μετά την αποφοίτησή τους από τη ΣΣΑΣ το 1991 συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια το 2002 και η δεύτερη σήμερα στο Άγιο Όρος.

Η αγάπη και ο σεβασμός τους για την Παναγία Γοργοϋπήκοο τους οδήγησε με ξεχωριστές παρέες στο Δοχειάρι όπου τους ''συνέλαβε'' ο φακός του kranosgr. Aφού έλαβαν την ευλογία του σεβάσμιου Καθηγουμένου Γέροντα Γρηγορίου και προσκύνησαν την εικόνα της Παναγίας Γοργοϋπηκόου οδηγήθηκαν στο αρχονταρίκι της μονής όπου εκεί εντελώς ξαφνικά συναντήθηκαν μεταξύ τους και βέβαια είχαν να πουν πολλά. Ο χρόνος γι' αυτούς που τους γνωρίζουν είναι σα να μην πέρασε καθόλου από πάνω τους. Νέοι Συνταγματάρχες και οι δύο πλέον, εξαίρετοι αξιωματικοί και επιστήμονες έδωσαν ραντεβού για νέα συνάντηση αύριο το πρωί στη γειτονική μονή του Ξενοφόντως για προσκύνημα στην εικόνα του Προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου.
 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ