2016-04-15 20:14:16
Φωτογραφία για Φουστέρ: Θέλω να μείνω
Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την Κυριακή την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Σούπερ Λίγκας σε ματς-φιέστα κόντρα στην Καλλονή και η ΠΑΕ έδωσε την ευκαιρία στους εκπροσώπους του Τύπου να μιλήσουν για αυτή τη γιορτή με τους Νταβίντ Φουστέρ, Κώστα Φορτούνη, Ρομπέρτο και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Ισπανός επιθετικός, εξέφρασε την επιθυμία να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, λέγοντας αρχικά τα εξής: «Θα είναι μια μέρα γιορτής στο γήπεδο μας έχουμε προσπαθήσει πολύ γι αυτό το πρωτάθλημα φέτος και θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι γιατί γνωρίζαμε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνει το Κύπελλο κι εμείς πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμοι».

Στη συνέχεια ο Φουστέρ αναφέρθηκε στα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει με τους ερυθρόλευκους αλλά και το μέλλον του στην Ελλάδα: «Όλα τα πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο, ίσως λίγο το πρώτο επειδή ήταν το πρώτο μου με τον Ολυμπιακό
. Ξέρω ότι τελειώνει το συμβόλαιο μου, ίσως και να είναι η τελευταία μου χρονιά εδώ. Εγώ θέλω να μείνω, το ξέρει η διοίκηση και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Είμαι ευγνώμων για την σχέση αγάπης που έχω με τους φίλους του Ολυμπιακού και να τους στείλω το μήνυμα να χαρούν το ματς της Κυριακής».

Φορτούνης: Να γίνομαι καλύτερος

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη για την 29η αγωνιστική, τόνισε: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι για μένα το πιο γλυκό λόγω και του ρόλου που είχα. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Ο κόσμος θα είναι εκεί για να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα. Θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πάντα ο κόσμος είναι μαζί μας και μας δίνει μεγάλη ώθηση έτσι περιμένουμε και τώρα να μας δώσει ώθηση για την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Ρομπέρτο: Παλεύουμε για να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, πήρε στη συνέχεια τον λόγο και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του εγχειρήματος στην Σούπερ Λίγκα: «Μπορεί να φαίνεται εύκολο το πρωτάθλημα αλλά αυτό ακριβώς κάνει τα πράγματα δύσκολα κάποιες φορές. Εμείς προσπαθήσαμε, παλέψαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πάντα θέλεις να έχεις μια ευρεία απόσταση από τους άλλους, κι εμείς προσπαθούμε και παλεύουμε γι αυτό να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Είναι και αυτοί μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού (οι άλλοι τερματοφύλακες) συμμετείχαν στην προσπάθεια μας παρότι είχαν συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής. Προφανώς και είναι οι καλύτεροι στην θέση αυτή για να βρίσκονται σε έναν τέτοιο σύλλογο και θα πάνε μπροστά».

Μπουχαλάκης: Του χρόνου να διεκδικήσω μία θέση

Τέλος, ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, Ανδρέας Μπουχαλάκης, δήλωσε: «Νομίζω ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκινάμε προετοιμασία ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος τώρα θέλουμε και το κύπελλο. Από την στιγμή που το πρωτάθλημα που έχει κριθεί το περιμένουμε πως και πως, είμαστε έτοιμοι. Προσωπικά ξεκίνησα καλά, είχα τις ατυχίες αυτές αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ θέλω να είμαι έτοιμος και ότι δεν κατάφερα φέτος να το καταφέρω του χρόνου και να διεκδικήσω μια θέση στην ομάδα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ