2016-04-15 21:51:06
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα είχε ο Κακλαμάνης
Δελτίο Τύπου του πρώην Προέδρου της Βουλής, κ. Απόστολου Κακλαμάνη που... αφορά τη σημερινή του συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, κ. Marwan Toubassi:

Δελτίο Τύπου

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα, κ. Μαρουάν Τουμπάσι.

Ο Παλαιστίνιος Πρέσβης ενημέρωσε τον κ. Κακλαμάνη για τις εξελίξεις στο παλαιστινιακό ζήτημα, ενόψει του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται η ειρηνευτική διαδικασία.

Ο Πρέσβης, εξέφρασε στον πρώην Πρόεδρο της Βουλής τις ευχαριστίες του για τη διαχρονική υποστήριξη του ελληνικού Λαού και του πολιτικού κόσμου στον αγώνα των Παλαιστινίων.

Από την πλευρά του, ο κ. Κακλαμάνης διαβεβαίωσε τον Πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής ότι η Ελλάδα στηρίζει την εφαρμογή της Συμφωνίας του Όσλο, που προβλέπει την ίδρυση ανεξάρτητου, κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους και την επικράτηση διαρκούς ειρήνης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πολιτική του εποικισμού των παλαιστινιακών εδαφών από το Ισραήλ, η οποία, όπως επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης, προσομοιάζει με την αντίστοιχη προσπάθεια της Τουρκίας στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ