2016-04-16 05:47:08
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη Χαλκιδική
Τέλος στη δράση σπείρας διαρρηκτών, οι οποίοι ενέχονται σε τουλάχιστον 18 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και... καταστήματα, το τελευταίο δίμηνο, σε περιοχές της Θεσπρωτίας, έδωσαν οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη τριών Αλβανών, ηλικίας, 21 26, 28 ετών. Ο 26χρονος αναζητείτο ως δραπέτης, αφού είχε παραβιάσει άδεια που του είχε δοθεί από κατάστημα κράτησης της χώρας.

Η σύλληψη των τριών Αλβανών έγινε χθες τα ξημερώματα στην Κρυσταλλοπηγή Θεσπρωτίας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, απόδρασης κρατουμένου, κατοχής ναρκωτικών, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες τα ξημερώματα στον οικισμό της Κρυσταλλοπηγής τους τρεις δράστες και τους συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε οι συλληφθέντες εντόπιζαν, κυρίως, σπίτια, των οποίων οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν μόνιμα στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις. Στη συνέχεια παραβίαζαν παράθυρα και πόρτες με αιχμηρό αντικείμενο, ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα, κοσμήματα και χρηματικά ποσά.


Συγκεκριμένα, οι φερόμενοι δράστες είχαν πραγματοποιήσει 16 κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στα χωριά Κορίτιανη, Κρυσταλλοπηγή, Κοκκινιά, Καλλιθέα, Κάμπο Παραμυθιάς και Ελαία, καθώς και δύο κλοπές σε καφενεία στην Κορίτιανη και στο Παλαιοχώρι Θεσπρωτίας. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και σε κρύπτη που χρησιμοποιούσαν σε αγροτική περιοχή στην Κορίτιανη, ένα πιστόλι μάρκας «ecol tuna», με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, κλοπιμαία, διαρρηκτικά εργαλεία και μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς. Επίσης, προέκυψε ότι δύο από τους Αλβανούς είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, ενώ ο 26χρονος αναζητείτο από τις Αρχές ως δραπέτης, καθώς είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από το κατάστημα κράτησης Κασσάνδρας Χαλκιδικής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ