2016-04-16 10:43:04
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ... ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς από την εικόνα της ομάδας του, ο οποίος δήλωσε ότι η σημερινή εμφάνιση στον πρώτο τελικό... «ήταν ίσως η καλύτερη της χρονιάς».

Στην αντίπερα όχθη ο Αποστόλης Οικονόμου ανέλαβε την ευθύνη για την κακή παρουσία στα δύο τελευταία σετ, δίνοντας... ραντεβού για τη Δευτέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: Σίγουρα δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο εύκολα στη νίκη. Δεν ήμασταν σίγουροι σε ποια κατάσταση βρισκόμασταν, είχαμε περισσότερο καιρό να παίξουμε σε σχέση με την Σαντορίνη.

Σήμερα σε κάποια σημεία της αναμέτρησης παίξαμε σπουδαίο βόλεϊ, ίσως το καλύτερο την φετινή σεζόν. Όταν παίζουμε έτσι κανείς πιστεύω στην Ελλάδα δεν μπορεί να μας νικήσει. Περιμένω από την ομάδα μου να παίξει έτσι και στη Σαντορίνη γιατί σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερη στην έδρα της».

Απόστολος Οικονόμου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρώτη του νίκη. Όταν μιλάμε για μία σειρά παιχνιδιών που κρίνεται στις 3 νίκες και δεν υπάρχει η ίδια ποιότητα με τον αντίπαλο, πρέπει να το διαχειριστείς.

Τρεις μέρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να έχουμε την ίδια ενέργεια γι' αυτό επέλεξα να είμαστε στο πρώτο σετ πλήρης και στα υπόλοιπα αν έβλεπα ότι χανόταν η διαφορά να κάνω αλλαγές για να έχουν ενέργεια οι αθλήτριες μου. Δεν είμαστε ομάδα που θα χτυπήσει όλους τους τελικούς αλλά σίγουρα θα παλέψουμε μέχρι τέλους στην έδρα μας. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το δεύτερο και τρίτο σετ που δεν παίχτηκε βόλεϊ και τα λέμε την Δευτέρα στην Σαντορίνη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ