2016-04-16 11:10:22
Φωτογραφία για Τα αδέλφια Αντετοκούμπο παίζουν μπάσκετ και στο Ηράκλειο με τους...φίλους τους!
Πίσω από αυτήν την ιδέα αναζητήστε τον πιο επιτυχημένο επαγγελματικά άνθρωπο του ελληνικού μπάσκετ, που συνεχίζει με την ίδια θέρμη που αγωνιζόταν στο παρκέ, να δίνει τα διαπιστευτήρια του και στο χώρο του αθλητικού επιχειρείν.

Η ιδέα ξεκίνησε πέρυσι  στην Αθήνα. Τότε, μετά από μια κάθοδο του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούμπο, από την Αμερική  στην Ελλάδα, εκείνοι  θέλησαν να παίξουν μπάσκετ με τους παλιούς τους φίλους, με εκείνους που έπαιζαν στις αλάνες, άσημοι κι ανώνυμοι,  αλλά κι ως τα παρκέ του Φιλαθλητικού, της ομάδας που θα γραφτεί στην Ιστορία του ελληνικού μπάσκετ πως φόρεσαν τη φανέλα του τα αδέλφια, που κατά τα φαινόμενα θα αλλάξουν τον ρου της Εθνικής Ομάδας, της επίσημης αγαπημένης των Ελλήνων φιλάθλων!

Μαζεύτηκαν, λοιπόν, στα Σεπόλια και όταν είδαν πως ήρθε να τους θαυμάσει από κοντά 3.000 κόσμος, σκέφτηκαν να την κάνουν ιδέα και να την πλασάρουν σε όλη την Ελλάδα! Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το  «Street Ball event 2016 Antetokoubros", που θα κάνει την παρθενική του παρουσία,  το Σάββατο του Λαζάρου στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου και που από τώρα έχουν εκφράσει την επιθυμία χιλιάδες κρητικοί να δώσουν το παρόν και να δουν από κοντά, το πιο λαμπρό αστέρι του ελληνικού αθλητισμού!


Πως όμως γεννήθηκε η ιδέα το event να κάνει πρεμιέρα από το Ηράκλειο και πως βρέθηκε στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου;Πίσω από αυτήν την ιδέα αναζητήστε τον πιο επιτυχημένο επαγγελματικά άνθρωπο του ελληνικού μπάσκετ, που συνεχίζει με την ίδια θέρμη που αγωνιζόταν στο παρκέ, να δίνει τα διαπιστευτήρια του και στο χώρο του αθλητικού επιχειρείν: το Θοδωρή Παπαλουκά, τον αστέρα του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της εταιρείας του EUROHOOPS που βρίσκεται πίσω από αυτήν την έξυπνη ιδέα: ο Παπαλουκάς, που ήλθε στο Ηράκλειο προ μηνών στο συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό της Περιφέρειας  και που από τις πρώτες του συναντήσεις με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού του δήμου Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά ( μπασκετικοί γαρ και οι δύο συννενοήθηκαν σχεδόν αμέσως) διαισθάνθηκε πως το Ηράκλειο διαθέτει ...φλέβα χρυσού!

 "Δείξαμε στον Παπαλουκά πως έχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα τη διοργάνωση στο Ηράκλειο μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων, είχαμε το πετυχημένο πείραμα του Παγκόσμιου πρωταθλήματος πέρυσι στα Δύο Αοράκια, έχουμε κι ένα στάδιο στολίδι, κατάλαβε αμέσως πως η Κρήτη και με την επιθυμία να "παντρέψει" Αθλητισμό και Τουρισμό θα μπορούσε να αγκαλιάσει  τέτοιες εκδηλώσεις" εξηγεί στο cretalive o κ.Βαρδαβάς. Κι έτσι όταν ήλθε η ιδέα δεν μπορούσαμε παρά να την αγκαλιάσουμε, προσθέτει. Όμως που θα μπορούσε να γίνει το event; Η αρχική σκέψη ήταν να πάει στην Πλατεία Ελευθερίας, αφού ως street ball δεν μπορούσε να πάει ούτε σε κλειστό γυμναστήριο, ούτε στο Παγκρήτιο που κάνει ο δήμος τα τελευταία χρόνια το 3Χ3.

''Θέλαμε ένα μεγάλο χώρο 13Χ28 που θα μπορούσε να δεχτεί την παρέα των Αντετοκούμπο και η Πλατεία δεν μας χωρούσε. Έτσι σκεφτήκαμε το ενετικό Λιμάνι και τον Κούλε, την πιο χαραχτηριστική γωνιά του Ηρακλείου, αφού η παραγωγή ( σημειωτέον είναι υπό την αιγίδα του ΝΒΑ ) θα κάνει το γύρο του κόσμου και θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη και την Κρήτη, βεβαίως. Ο χώρος είναι ιδανικός, μπορεί να υποδεχτεί αρκετούς από τους κρητικούς που θα θέλουν να δουν από κοντά το πιο BRAND NAME αυτή τη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού και εμείς μετά και από το RUN GREECE ετοιμαζόμαστε  για κάτι εξίσου μεγάλο!" συμπληρώνει.

Να πούμε για την ιστορία της παραγωγής που θα στηθεί, πως θα μεταφερθούν μπασκέτες από τα δύο Αοράκια, και όχι εκείνες των 3Χ3,αφού το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό και χρειάζονται επαγγελματικές μπασκέτες: με πολλά καρφώματα και δυναμικές φάσεις. Θα παίξουν κανονικό διπλό και ο αγώνας θα είναι συναρπαστικός, ενώ το παρκέ που θα στρωθεί για την περίσταση θα έλθει ειδικά από την Αθήνα, με ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης!

 Όσοι πιστοί του μπάσκετ και λάτρεις των κατορθωμάτων του απίστευτου GIANNIS ANTETOKOUMPO στα παρκέ του ΝΒΑ προσέλθετε και όπως φαίνεται θέλουν να έλθουν από κάθε σημείο της Κρήτης!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ