2016-04-17 10:52:11
Φωτογραφία για Έκοψε τις νεραντζιές γιατί «έκρυβαν» το μαγαζί του
Δημότης της περιοχής κατήγγειλε το γεγονός στην Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, που ανταποκρίθηκε ...άμεσα και, κατόπιν αυτοψίας, επιβεβαίωσε την αυθαίρετη καρατόμηση των τεσσάρων δέντρων, ηλικίας τουλάχιστον 30 ετών.

Στον ιδιοκτήτη, ο οποίος εξάντλησε κάθε έννοια αυθαιρεσίας επιβλήθηκε, πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ ενώ τη Δευτέρα 18 Απριλίου ο Δήμος θα καταθέσει και μήνυση για την αυθαίρετη κλάδευση.

Αν και ο υπεύθυνος του εστιατορίου, μιλώντας στο κλιμάκιο που μετέβη, υποστήριξε ότι προέβη στην κοπή κατόπιν «προηγούμενης επικοινωνίας» με υπηρεσία του Δήμου, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Επιπλέον, τόσο ο ίδιος όσο και ο κηπουρός που ανέλαβε την κοπή, δήλωναν ψευδώς στους περαστικούς ότι το κλάδεμα έγινε μετά από σχετική άδεια.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα Protagon, ο υπεύθυνος του εστιατορίου παραδέχθηκε την ευθύνη για την κοπή των δέντρων κάνοντας λόγο για «λάθος μας». Υποστήριξε πως αναγκάστηκε να προχωρήσει στο «κλάδεμα» γιατί ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τη φροντίδα των δέντρων. Τέλος απέρριψε τον ισχυρισμό ότι τα δέντρα κόπηκαν για να φαίνεται καλύτερα η πρόσοψη της επιχείρησης υποστηρίζοντας πως τα δέντρα «είχαν αρρωστήσει και ήταν εστία μόλυνσης, καθώς πάνω στα κλαδιά τους είχαν συσσωρευθεί σκουπίδια, πλαστικές σακούλες και άλλα».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ