2016-04-17 12:40:20
Φωτογραφία για Είναι αυτή η Lamborghini Huracan Superleggera; [photos]
Μήνες τώρα η Lamborghini δοκιμάζει μια πιο άγρια έκδοση της Huracan, οπότε το πιο πιθανό είναι αυτή να εμφανιστεί αργότερα μέσα στο έτος. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα λέγεται και αυτή Superleggera, όπως η αντίστοιχη έκδοση της Gallardo. Αλλά το σίγουρο είναι πως όταν παρουσιαστεί θα δείχνει πολύ διαφορετική από τα δύο πρωτότυπα που συχνά πυκνά εντοπίζουν οι φωτογράφοι σε δοκιμές.

Παρότι στο αυτοκίνητο της φωτογραφίας οι εξατμίσεις δεν φαίνεται να διαφέρουν από αυτές των απλών εκδόσεων, η διαμόρφωση στο τμήμα της γρίλλιας γύρω από την πινακίδα κυκλοφορίας κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι εκεί θα βγαίνουν τελικά οι εξατμίσεις του μοντέλου που η Lamborghini θα φτάσει στην παραγωγή. Μια διάταξη δανεισμένη από το αγωνιστικό GT3. Παρά τις τέσσερις απολήξεις στις άκρες του πίσω προφυλακτήρα, οι παρατηρητές αναφέρουν ότι ο ήχος ακούγεται από ψηλά.

Όπως είναι αναμενόμενο, και όπως συνέβαινε και με την Gallardo, η ειδική έκδοση της Huracan θα περάσει από δίαιτα για να χάσει τουλάχιστον 50 kg.  Ο V10 των 5,2 λίτρων θα ξεπεράσει τον πήχη των 610 ίππων που αποδίδει αυτή την στιγμή, ώστε η επιτάχυνση 0-100 km/h να σπάσει το φράγμα των 3,0”, από τα 3,2” που γράφει η LP610-4 σήμερα.

Το πιθανότερο είναι η ειδική σκληροπυρηνική έκδοση της Huracan να παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.
 Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ