2016-04-17 15:18:20
Φωτογραφία για ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΙΛΒΑ ΕΝΟΨΕΙ... ΦΙΕΣΤΑΣ!
Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε τα... αυτονόητα από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Καλλονή. Να μπουν το απόγευμα στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης" και να γιορτάσουν μαζί με τον κόσμο το 43ο πρωτάθλημα του Θρύλου!

Σήμερα (19.00) ο Ολυμπιακός ρίχνει την αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα και μετά το ματς με την Καλλονή οι ερυθρόλευκοι θα σηκώσουν στον πειραϊκό ουρανό το 43 πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Ο Μάρκο Σίλβα, επειδή είναι και το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα του σε γεμάτο Καραϊσκάκη, ζήτησε από τους παίκτες του ένα πράγμα: Να το απολαύσουν. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

Άλλωστε όλη την περασμένη εβδομάδα οι παίκτες του Θρύλου συζητούσαν για τη φιέστα. Έβγαζαν μία εικόνα ότι την περιμένουν πώς και πώς. Μάλιστα, οι πληροφορίες από τις τελευταίες προπονήσεις στο Ρέντη αναφέρουν ότι ο Σίλβα προσανατολίζεται να κατεβάσει όλους όσους τράβηξαν το περισσότερο... κουπί τη φετινή χρονιά.

Εκτός είναι οι Τσόρι, Πουλίδο και Σαλίνο λόγω μικροενοχλήσεων. Στην εξέδρα θα κάτσει και ο Μιλιβόγεβιτς που έχει συμπληρώσει κάρτες. Έξω είναι για ακόμα ένα ματς ο Κολοβός που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται γενικότερα από τον Σίλβα.

Οπότε, μία πιθανή ενδεκάδα είναι με τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μαζουακού, Ζντιέλαρ, Κασάμι ή Καμπιάσο, Φορτούνη, Πάρντο, Ντουρμάζ και Ιντέγιε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Ερνάνι, Φουστέρ και Σεμπά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ