2016-04-17 17:09:10
Φωτογραφία για Κύπρος: Μεθυσμένος οδηγός προσέκρουσε σε πάσσαλο
Μεθυσμένος οδηγός 32 ετών προσέκρουσε σε πάσσαλο στη λεωφόρο Αγγελόκτιστης στο Κίτι Οπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στις 2.30 π.μ. σήμερα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι στην περιοχή Κιτίου, προκλήθηκε τροχαίο δυστύχημα και ο οδηγός εγκατέλειψε τη σκηνή.

Προστίθεται ότι μέλη της Αστυνομίας που μετέβησαν στη σκηνή, εντόπισαν το εν λόγω όχημα σταθμευμένο και τη μηχανή του να βρίσκεται σε λειτουργία.

Στη θέση του οδηγού ήταν 32χρονος, ο οποίος υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 101μg% αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς άδεια κυκλοφορίας από το 2011 και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας από το 2013.

Στη συνέχεια, ο 32χρονος υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, χωρίς όμως να δώσει ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ενώ κατευθυνόταν από τη Λεωφόρο Αγγελόκτιστης προς το Κίτι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε σε πεζοδρόμιο και προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο φωτισμού.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ