2016-04-17 22:30:51
Φωτογραφία για Πάρτι Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη
Ο Ολυμπιακός κρατούσε τα καλύτερα για το τέλος. Η αρμάδα του Μάρκο Σίλβα διέλυσε την Καλλονή με 5-0, έκανε το 15/15 στο γήπεδο του και είπε με τον καλύτερο τρόπο αντίο στο φετινό πρωτάθλημα, το 43ο στην τεράστια ιστορία του. Η γιορτή στο Φαληρικό στάδιο, λίγο έλειψε να ξεκινήσει με γκολ, όμως το σουτ του Ομάρ, μετά από λάθος του Αναστασιάδη, σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας της Καλλονής. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, στην επόμενη καλή «ερυθρόλευκη» στιγμή. Ήταν το 21ο λεπτό, όταν και ο Φορτούνης, με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Δαύκου, για το 1-0 του Ολυμπιακού.

14 λεπτά αργότερα, στο 35’ ο Φουστέρ… ζήλεψε την δόξα του συμπαίκτη του, με τον Ισπανό και αυτός, από την πλευρά του, με άπιαστη εκτέλεση φάουλ, έγραψε το 2-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τον Ολυμπιακό να φτάνει σε ένα ακόμα γκολ, το τρίτο
. Ήταν το 61ο λεπτό, με την άμυνα της Καλλονής να υποπίπτει σε ακόμα ένα λάθος, τους Ιντέγε και Κασάμι να συνδυάζονται και τον τελευταίο με άψογο τελείωμα, να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 72’ ο Φουστέρ αγγίζει το δεύτερο προσωπικό τέρμα, αναγκάζοντας τον Δαύκο σε εξαιρετική επέμβαση, όμως πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε το πολυπόθητο τέταρτο «ερυθρόλευκο» τέρμα, όταν και Ομάρ με Ιντέγε… έκρυψαν την μπάλα, την οποία… εμφάνισε στο βάθος της εστίας, ο Νορβηγός αμυντικός. Το καλύτερο, όμως, ο Ολυμπιακός το φύλαγε για το τέλος, όταν και ο Ιντέγε, με ένα απίστευτο τελείωμα, από την γραμμή του άουτ (!), έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Δαύκου, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του Ολυμπιακού, 5-0, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ