2016-04-18 13:00:39
Φωτογραφία για Και τώρα ήρθε η ώρα του ΟΑΚΑ
Το «Τριφύλλι» έχασε τις 2 πρώτες κρίσιμες μάχες των Play-Offs της Euroleague, ωστόσο ακόμη δεν έχει κριθεί ο… πόλεμος. Κι αυτό, διότι η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν έχει αγωνιστεί ακόμη στην έδρας της, που πάντοτε αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στην απόδοση, αλλά και στις επιτυχίες της. Οι «πράσινοι» την Τρίτη (19/4) και την Πέμπτη (21/4) θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν στα ίσια την σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα, έχοντας στο πλευρό τους περίπου 20.000 φίλους του συλλόγου, που για πολλοστή φορά θα μετατρέψουν το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σε… καμίνι.

Εάν ο Παναθηναϊκός κατορθώσει να σημειώσει 2 συνεχόμενες νίκες κόντρα στους Βάσκους, τότε όχι μόνο θα έχει καλύψει το χαμένο έδαφος στο σκορ της σειράς, αλλά θα έχει αποκτήσει και την ψυχολογία που τόσο του λείπει, ώστε να ταξιδέψει για 3η φορά στην Ισπανία και να κάνει ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ καμιά άλλη ομάδα στην ιστορία της Euroleague
. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι προ διετίας ο «Εξάστερος» βρέθηκε να χάνει στα Play-Offs με σκορ 2-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Ετόρε Μεσίνα και του… πακτωλού χρημάτων, ωστόσο με 2 σερί νίκες στο ΟΑΚΑ έστειλε τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στη Ρωσία, όπου και εν τέλει λύγισε. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, οι «πράσινοι» δεν αντιμετωπίζουν κάποια… μπασκετική υπερδύναμη, αλλά μια ομάδα που το μόνο που έχει να επιδείξει στο παιχνίδι της είναι τα σουτ τριών πόντων. Συνεπώς, εφόσον γίνει το 2-2, έπειτα όλα είναι πιθανά, αρκεί οι παίκτες του «Σάλε» να παρουσιαστούν υποτυπωδώς σοβαροί στο παρκέ.

Πηγή: olaprasina.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ