2016-04-18 22:01:22
Φωτογραφία για Ο Ταχτσίδης...κλωτσάει μακριά το ταλέντο του
Στον εκτός έδρας αγώνα της Serie A κόντρα στην Κάρπι, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης πήρε μία από τις (ελάχιστες) ευκαιρίες του να αποδείξει ότι αξίζει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Τζένοα. Ο Έλληνας διεθνής χαφ ξεκίνησε στην ενδεκάδα (μόλις για τρίτη φορά μέσα στο 2016), αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο, αλλά δεν τα πήγε καλά. Οι Γενοβέζοι γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 και ο ιταλικός Τύπος έβαλε στο στόχαστρό του τον Ταχτσίδη, θεωρώντας τον έναν από τους βασικούς υπεύθυνους για την τεσσάρα που δέχτηκε η ομάδα του.

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας genoanews1893.it: «Αν υπάρχει ένας παίκτης που αντιπροσωπεύει καλύτερα από κάθε άλλον την Τζένοα που είδαμε κόντρα στην Κάρπι, αυτός είναι αναμφίβολα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο Έλληνας, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ρινκόν στο κέντρο, ήταν απογοητευτικός. Η εμφάνισή του ήταν απόλυτα απογοητευτική
. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο να αναπληρώσει κανείς το κενό του Βενεζουελάνου, αλλά ο Ταχτσίδης θα μπορούσε να είχε παίξει καλύτερα σε σχέση με αυτό που παρακολουθήσαμε στη Μόντενα. Στο τερέν είδαμε έναν παίκτη απρόθυμο και ρηχό. Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, κάνοντας πολλά σοβαρά λάθη. Κάτι που δεν δικαιολογείται από έναν παίκτη που παίζει λίγο αυτή τη σεζόν και είχε την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει κάτι καλύτερο έστω για το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Ταχτσίδης, όμως, έμοιαζε αδιάφορος και μάλλον σπατάλησε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία του να μπει στα βασικά πλάνα του προπονητή, δείχνοντας γιατί ο Γκασπερίνι του είχε δώσει τόσο λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να κλωτσάει τόσο μακριά το ίδιο το ταλέντο του…».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ