2016-04-18 23:52:26
Φωτογραφία για Θα αφήστε τους Ανθρώπους με Αναπηρία χωρίς το απαραίτητο για την επιβίωση τους προνοιακό επίδομα την Ανάσταση;
Εάν δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων έως την... Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 ώστε από τη Μεγάλη Δευτέρα να ξεκινήσει η πληρωμή των δικαιούχων, τότε σίγουρα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους θα κάνουν Ανάσταση χωρίς χρήματα.

Ακολουθούν τα κείμενα των 2 δελτίων τύπου που εγκαίρως είχαμε δημοσιεύσει, τα οποία καλούσαν τους αρμοδίους να ενεργήσουν άμεσα: 2016-04-11_28 

Θέμα: Απαραίτητη η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Μαρτίου Απριλίου 2016 πριν την Ανάσταση

Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας θεωρεί πως είναι απόλυτα απαραίτητη η επιτάχυνση της διαδικασίας για να γίνει εφικτή η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Μαρτίου - Απριλίου 2016 πριν την Ανάσταση. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσιες πρέπει να ενεργήσουν ταχύτατα και μεθοδικά ώστε τα χρήματα να φτάσουν στις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας των δήμων στον κατάλληλο χρόνο. 


Εάν η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί έως τις 22 Απριλίου ώστε από τη Μεγάλη Δευτέρα να ξεκινήσει η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους δικαιούχους, είναι βέβαιο ότι οι οικογένειές τους θα στερηθούν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου 25, της 9ης Μαρτίου 2016:

Το Δ.Σ. Του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας ζητά την άμεση καταβολή στους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, καταβολή που συνήθως πραγματοποιόταν εντός του πρώτου 15ημέρου του μηνός Μαρτίου. Σημειώνουμε πως η σχέση του προνοιακού επιδόματος με την επιβίωση των οικογενειών των Ανθρώπων μεΑναπηρία είναι στενή. 

Η έγκαιρη καταβολή είναι απόλυτα απαραίτητη.

Μέριμνα θα πρέπει να ληφθεί από τώρα ώστε και η επόμενη καταβολή του διμήνου Μαρτίου – Απριλίου να πραγματοποιηθεί πριν την Ανάσταση ώστε οι οικογένειες των Ανθρώπων με Αναπηρια  χουν τα απαραίτητα για τιςεορταστικές ημέρες.

Διαβάστε το δελτίο τύπου πατώντας ΕΔΩ
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ